HKK Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu Sądząc po deklaracjach kupna, model chyba bardziej oczekiwany niż Gotha... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Tainan41 napisał: Chyba najpierw płat z dwoma a potem czterema...P-36 z ośmioma (dwa w kadłubie i sześć w skrzydłach) nie kojarzę. A gdzie napisałem o p ł a c i e z sześcioma kaemami? Bo jakoś tego nie widzę? Może i pomyliłem liczebniki, ale w przeciwieństwie do ciebie nie mylę płata ze skrzydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, HKK napisał: Sądząc po deklaracjach kupna, model chyba bardziej oczekiwany niż Gotha... Co dość zabawne, niejednokrotnie zdążyłem już zaobserwować, że hałas w necie bywa odwrotnie proporcjonalny do wyników sprzedaży... Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Przepraszam ,A kogo to obchodzi Kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, zatras napisał: Przepraszam ,A kogo to obchodzi Kolego ? Aha, rozumiem, że komentować w tym zakresie wolno tylko Tobie, no i oczywiście w charakterystycznej formie, np. W dniu 13.12.2024 o 18:14, zatras napisał: Idę sobie puścić pawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Nie pasują do kolekcji, czy inny powód? Mi wystarcza, że ładny samolocik, żeby go chcieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Jostein napisał: A gdzie napisałem o p ł a c i e z sześcioma kaemami? Bo jakoś tego nie widzę? Może i pomyliłem liczebniki, ale w przeciwieństwie do ciebie nie mylę płata ze skrzydłem. No tak, napisałeś o płacie z trzema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi