HKK Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja Ja mam P-51 od Army z pierwszych serii z odwróconym kółkiem ogonowym. Unikat. Przechowuję jak relikwię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja W dniu 19.05.2025 o 16:48, Roland_Sebastian napisał: To sa ramki z wadą produkcyjną, napiszcie do Arma Hobby to wam wymienią na prawidłowe. Prawidłowo wtryśnięte elementy powinny mieć prostą linię. Arma pisze gdzieś o tej akcji wymiany wyprasek kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja W dniu 19.05.2025 o 16:48, Roland_Sebastian napisał: To sa ramki z wadą produkcyjną, napiszcie do Arma Hobby to wam wymienią na prawidłowe. Prawidłowo wtryśnięte elementy powinny mieć prostą linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangelraphael Napisano wczoraj o 18:06 Share Napisano wczoraj o 18:06 (edytowane) A ja mam pytanko. Czy z tego modelu Army można zrobić P-36A Philipa Rasmussena z ataku na Pearl Harbor? A jeśli tak to jakich przeróbek należy dokonać aby to się udało? Edytowane wczoraj o 18:06 przez Archangelraphael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano wczoraj o 22:11 Share Napisano wczoraj o 22:11 W dniu 21.05.2025 o 22:47, meser111 napisał: Arma pisze gdzieś o tej akcji wymiany wyprasek kadłuba? Chyba nie pisze ale ramki przysłali z dnia na dzień i chwała im za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 16 godzin temu, Archangelraphael napisał: A ja mam pytanko. Czy z tego modelu Army można zrobić P-36A Philipa Rasmussena z ataku na Pearl Harbor? A jeśli tak to jakich przeróbek należy dokonać aby to się udało? Najlepiej poczekać aż producent wyda właściwą wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangelraphael Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, martinello napisał: Najlepiej poczekać aż producent wyda właściwą wersję Obawiam się że mogę tego nigdy nie doczekać a ponadto modelarstwo polega równierz na przerabianiu tego co mamy na rynku na to czego na rynku nie ma. Jeśli będę wiedział co mam przerobić to mogę podjąć próbę i może się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi