HKK Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Sądząc po deklaracjach kupna, model chyba bardziej oczekiwany niż Gotha... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Tainan41 napisał: Chyba najpierw płat z dwoma a potem czterema...P-36 z ośmioma (dwa w kadłubie i sześć w skrzydłach) nie kojarzę. A gdzie napisałem o p ł a c i e z sześcioma kaemami? Bo jakoś tego nie widzę? Może i pomyliłem liczebniki, ale w przeciwieństwie do ciebie nie mylę płata ze skrzydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, HKK napisał: Sądząc po deklaracjach kupna, model chyba bardziej oczekiwany niż Gotha... Co dość zabawne, niejednokrotnie zdążyłem już zaobserwować, że hałas w necie bywa odwrotnie proporcjonalny do wyników sprzedaży... Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Przepraszam ,A kogo to obchodzi Kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, zatras napisał: Przepraszam ,A kogo to obchodzi Kolego ? Aha, rozumiem, że komentować w tym zakresie wolno tylko Tobie, no i oczywiście w charakterystycznej formie, np. W dniu 13.12.2024 o 18:14, zatras napisał: Idę sobie puścić pawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Dla równowagi - ja Curtissów też nie kupię Nie pasują do kolekcji, czy inny powód? Mi wystarcza, że ładny samolocik, żeby go chcieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Jostein napisał: A gdzie napisałem o p ł a c i e z sześcioma kaemami? Bo jakoś tego nie widzę? Może i pomyliłem liczebniki, ale w przeciwieństwie do ciebie nie mylę płata ze skrzydłem. No tak, napisałeś o płacie z trzema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi