abtb Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Dziś kolejna, 24-ta galeria z poranną kawą w tym roku . Zgodnie z oczekiwaniami i naciskami kolegi @barszczo dziś do obejrzenia jest kolejny MiG-acz w arabskim mundurku. A zatem zapraszam: MiG -21MF, Syryjskie Arabskie Siły Powietrzne , baza lotnicza Hama, Syria, wojna Jom Kipur, październik 1973r I małe podsumowanie walki z wyrobami Kp (Rv): Teraz wypadałoby coś po egipsku zrobić Miłego oglądania i smakowitej kawy o poranku życzę. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Super wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Świetny jest. Takie modele powinny być wszystkie.Zero bylejakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Nie ma dziur, to jest dobrze. Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Ładny. 2 godziny temu, abtb napisał: dziś do obejrzenia jest kolejny MiG-acz w arabskim mundurku Może być w takim, bo taki bez czerwonych gwiazd podoba się dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 3 godziny temu, abtb napisał: Zgodnie z oczekiwaniami i naciskami kolegi @barszczo dziś do obejrzenia jest kolejny MiG-acz w arabskim mundurku. No i piękny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Ładny i ładnie pomalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Bardzo ładny Mam nadzieje, że kolekcja MiGów-21 rozrośnie się tak jak kolekcja F-104. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2024 Dziękuję panowie za opinie 18 godzin temu, mig napisał: Mam nadzieje, że kolekcja MiGów-21 rozrośnie się tak jak kolekcja F-104. Aż tak wielka to raczej nie będzie, ale na dzień dzisiejszy mogę określić jej wielkość na 12 sztuk. Może coś przybędzie jak uda mi się gdzieś wyrwać wersje szkolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Ze szkolnymi jest problem, mi się udała załapać na 3 sztuki od KP. Jest jeszcze coś takiego https://www.mojehobby.pl/products/MIG-21U-Mongol-A.html pewnie jakiś paździerz gorszy niż RV/KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 (edytowane) 31 minut temu, mig napisał: https://www.mojehobby.pl/products/MIG-21U-Mongol-A.html Patrząc na wypraski, wydaje się że to jest ten sam stareńki model Poziom naszego ZTS Plastyk. Główny mankament to bardzo ubogi detal. Edytowane 23 Grudnia 2024 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 6 godzin temu, abtb napisał: Może coś przybędzie jak uda mi się gdzieś wyrwać wersje szkolne. Kopro to nawet pudełko zrobił do Twojego tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 25 Grudnia 2024 Share Napisano 25 Grudnia 2024 Śliczny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi