rhinoceros Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Czy ma ktoś na zbyciu kalkomanie SKIFA z polskimi orłami? A to Ci po co???? Chyba że na jakieś S-F... Jak się będziesz upierał- pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okotygrysa Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Mam takie pytanko: Myślę czy kupić Pzkpf III (1:72)od revela czy od attack, ja się skłaniam do Revella, a wy? Jest jeszcze opcja numer 3: Jeden "rozmiar większy" czyli Pz iV od hasegawy http://crusader.pl/hasegawa-mt43-pz-kpfw-iv-ausf-g-german-army-battle-tank-1-72.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okotygrysa Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Merci beaucoup, a model z dragona, warto czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Posiada ktoś moze zdjęcie m3 grant z zamontowanym karabinem 0,3 cala na wieży poczebuje widok od przodu, znalazłem trochę zdjęć ale wszystkie z profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Witam, mam pytanie czy ktoś może powiedzieć mi coś więcej na temat płynów do kalek firmy Citadel.Wiem że jeden(pod)to jakiś rodzaj kleju,a drugi jakby utrwalacz ale nie wiem jak to ma się w praktyce czy te płyny tak naprawdę są coś warte bo cena atrakcyjna 20PLN(niecałe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 I ja mam szybkie pytanie. Gdzieś czytałem w sieci, ale niestety teraz nie potrafię sobie przypomnieć słowa-klucza, aby to odszukać. Jak jest sklejany model czołgu radzieckiego z czasów II WŚ, to jakoś - czymś smaruje się? pancerz, aby porobiły się dziurki/wżery? Ktoś mnie naprowadzi na trop? Pytam, bo chcę sklejać T-70M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Faktura odlewu? Nitro lub klej do plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 O to mi właśnie chodziło. Dzięki Kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Witam Sherman Calliope 1:35 Pytanie czy nie miałby ktoś na zbyciu gąsek do tego shermana?? Wysłał mi go Rafał Dumo ale niestety nie udało mu się odnaleźć do niego gęsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Witam Sherman Calliope 1:35 Pytanie czy nie miałby ktoś na zbyciu gąsek do tego shermana?? Wysłał mi go Rafał Dumo ale niestety nie udało mu się odnaleźć do niego gęsi. a ktore mam jakieś DS ale od Zemsty jak pasują to podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Moim nastepnym celem jest StuG IV i potrzebowałbym do niego maski do malowania na koła. W sklepie trzeba na tekie cos złozyc rezerwacje i inne pierdoły, więc troche to trwa. Może ktos wie skąd mozna szybko dostac takie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Proszę - to przykładasz i malujesz Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Genialne Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Mam pytanie, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zarejestrować się na stronie minimanfactory, aby coś kupić w ich sklepie internetowym. Może ktoś z Kolegów przeszedł procedurę, ja mam z tym problem. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Witam Jak w temacie jestem w trakcie robienia winetki w walk w czasie Powstania Warszawskiego. Mam problem nigdzie nie mogę znaleźć niemieckiej nazwy ulicy Tamka i Kopernika. Możę ktoś z kolegów mieszkających w stolicy pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Witam! Ciekawe pytanie? Zerkam więc na Stadtplan von Warschau wydany przez Polnische Verlag G.m.b.H Warschau 1942 i posługując się szkłem powiększającym piszę ci co widzę: Ulica Tamka według tego planu nazywa się Tamka Straße Ulica Kopernika- Kopernikus Straße. Kopernikus pisane przez "K" ! I takie ciekawostki : Neue Welt to Nowy Świat , Salz Straße- Solec, Honig Straße-Miodowa, itd itp. Napisałem ci to co widzę, ale lepiej to sprawdź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Wielkie dzięki , niestety sprawdzić nie mam gdzie. Przekopałem neta i jeżeli chodzi o Tamka to owszem znalazłem ale w Łodzi. Będzie miał gdzie Kubuś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Witam! a tu jeszcze trochę.... Bagatela - Bromberger Strasse Belwederska - Sonnenstrasse Czerniakowska - Hafenstrasse Dolna - Talstrasse Górczewska - Forststrasse Grochowska - Ostenstrasse Grójecka - Radomerstrasse Hoża - Viktoriastrasse Jagiellońska - Koenigsberger Strasse Al. Jerozolimskie - Bahnhoffstrasse, potem Reichstrasse Koszykowa - Dr. Kurt-Lueck-Strasse Krasińskiego - Weichselstrasse Leszno - Gerichtstrasse Al. 3 Maja - Ostlandstrasse Mickiewicza - Invalidenstrasse Mokotowska - Aignerstrasse Al. Niepodległości - Nordsuedallee Nowy Świat - Neue Welt Pl. Grunwaldzki - Tannenbergplatz Pl. Krasińskich - Andreas-Schlueterplatz Pl. Małachowskiego - Albrecht-Duererplatz Pl. Wilsona - Danzigerplatz Powązkowska - Friedhofstrasse Prusa - Marsstrasse Puławska - Feldherrnallee Sienkiewicza - Kuenstlerststrasse 6 Sierpnia - Schuchstrasse Smolna - Fuggerstrasse Sobieskiego - Suedenstrasse Solec - Salzstrasse Al. Stanów Zjednoczonych - Europaeische Strasse Szucha - Strasse der Polizei Świętojańska - Johannesgasse Świętokrzyska - Kreuzstrasse Towarowa - Gueterstrasse Al. Ujazdowskie - Lindenalee, potem Siegestrasse (jest już w 1943) Al. Waszyngtona - Steubenalee Al. Wojska Polskiego - Sportalee Wolska - Litzmannstadtstrasse Żwirki i Wigury - Strasse der Flieger I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 taki czoŁg chciaŁem skleić czy to trudne? http://img203.imageshack.us/img203/4826/dsc00103zx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Zależy jaki zestaw wybierzesz za bazę całego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Jak coś to t-55 z trumpetera w 1:35 to łatwy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Dziękuje będę kombinowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Zastanawiam się nad zmiana gąsienic w moim Tygrysie na plastikowe Model jest ukończony więc mam pytanie odnośnie plastikowych gąsienic. Czy da rade je zamontować na gotowy model ? Interesują mnie ruchome gąski więc jeśli jest możliwość montarzu proszę o pomoc w wyborze i krótki poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Czym sie różnią te modele gąsienic ? http://www.mojehobby.pl/products/Tiger-I-Track.html http://www.mojehobby.pl/products/TIGER-I-EARLY-VERSION-TRACKLINK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi