Super Moderator Greif Napisano Czwartek o 10:21 Super Moderator Share Napisano Czwartek o 10:21 @Misiek_Tysowia czasem pomaga wymiana oringu. U mnie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_Tysowia Napisano Czwartek o 17:44 Share Napisano Czwartek o 17:44 (edytowane) Podajcie przykład porządnie zrobionej i pewnej w działaniu szybkozłączki? Edytowane Czwartek o 20:17 przez Misiek_Tysowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Jaki zmiennik dla Farby Tamiya XF-84 Dark Iron najlepiej akrylowy. Albo pytanie jakim kolorem malujecie gąsienice? Odrazu mówie ze nie chce Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 godzin temu Super Moderator Share Napisano 14 godzin temu też mam taką jedną- pomogło jak dołożyłem 2 gumowe oringi na końcówkę od aero (tam gdzie masz strzałkę) powodują one że lekko odpycha złączkę i uszczelnia się połączenie jedna ze złączek po wpięciu to się gibała na boki i wtedy syczało po założeniu przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, DamianosPL napisał: Jaki zmiennik dla Farby Tamiya XF-84 Dark Iron najlepiej akrylowy. Albo pytanie jakim kolorem malujecie gąsienice? Odrazu mówie ze nie chce Vallejo. Ja maluję gąsienice bazą: AK-Interactive AK 11251 Tracks Primer Potem AMIG 1002 TRACK WASH lub innym rdzawym, kolejny etap to pigmenty ziemiste lub piaskowe. Elementy mające kontakt z kołami napędowymi i podłożem - przetrzeć metodą suchego pędzla AK-Interactive AK476 XTREME METAL STEEL lub innym medalierem. Można np. tak: Edytowane 13 godzin temu przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi