zenek_65 Napisano Niedziela o 11:39 Share Napisano Niedziela o 11:39 (edytowane) Obiecana jakiś czas temu galeria An-26 – 1403. Model jaki wykonałem przedstawia samolot w malowaniu z końcowego okresu użytkowania. Jego ostatni lot odbył się 16. stycznia 2009r. Był to też ostatni lot tego typu samolotu n naszych Siłach Zbrojnych Zestawem wyjściowym był produkt A-Model o nr kat. 72101. W budowie wykorzystałem: · zestaw blaszek ExtraTech o nr EX72153 oraz EX72154 · żywiczne koła AW72029 · kalkomanie HAD Models 72004 · silnik AI-24 – druk 3d KatModel · radar oraz wyposażenie elektroniczne – druk 3d by @Aleksander_z_Zalasu Użyłem głównie farb Bilmodel: · P073 · P095 · P388 · P086 · P067 · P008 WARSZTAT Edytowane Niedziela o 11:39 przez zenek_65 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano Niedziela o 11:58 Share Napisano Niedziela o 11:58 Model w odpowiedniej scenerii mógłby być pomylony z oryginałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 12:23 Share Napisano Niedziela o 12:23 Po raz kolejny powtórzę: arcydzieło, po prostu kwintesencja modelarstwa. Bardzo, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 12:35 Share Napisano Niedziela o 12:35 Ten model można by oglądać na okrągło, bo za każdym razem znajdzie się jakieś nowy wspaniały szczególik. Owacje! Kwiaty! Szampan! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano Niedziela o 12:56 Share Napisano Niedziela o 12:56 Jak już pisałem w warsztacie , model bomba, na FB też właśnie galerie widziałem i komentowałem. Szacunek , bo sam zrobiłem dwa , więc baza wyjściowa a końcowy efekt, czapki z głów . Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Niedziela o 14:08 Share Napisano Niedziela o 14:08 (edytowane) 1. BRAWO za wykonanie. (ogólne wrażenie). 2. BRAWO za wszystko to, co nie pochodzi z (pożal się Boże) zestawu wyjściowego. 3. BRAWO za wytrwałość. 4. VITUTI MODELARI za walkę z A-Modelem. 5. Szacunek za całokształt. Edytowane Niedziela o 14:09 przez Gerd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Niedziela o 14:18 Share Napisano Niedziela o 14:18 (edytowane) Napiszę tylko tyle, że ta podstawka nie przystoi do tego modelu. Te pęknięcia płyt są tak nienaturalne, zbyt duże, grube, zbyt intensywne i jest ich zbyt dużo.. oookropność Edytowane Niedziela o 14:22 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 14:50 Share Napisano Niedziela o 14:50 Model rewelacyjny. Biorąc pod uwagę jaki paździerz oferuje Amodel to wykonanie na najwyższym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Niedziela o 14:54 Share Napisano Niedziela o 14:54 Bbardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Niedziela o 15:05 Autor Share Napisano Niedziela o 15:05 44 minuty temu, arhtus napisał: Napiszę tylko tyle, że ta podstawka nie przystoi do tego modelu. Te pęknięcia płyt są tak nienaturalne, zbyt duże, grube, zbyt intensywne i jest ich zbyt dużo.. oookropność Dziękuję - to się poprawi, może i w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Niedziela o 15:17 Share Napisano Niedziela o 15:17 To tak trochę z przymrużeniem oka Model jest genialny, więc co tu pisać, a faktycznie jakby te płyty były bardziej realistyczne, to fotki modelu dobrze kadrowane, mogły by robić za te z epoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 17:53 Share Napisano Niedziela o 17:53 Modelarstwo przez duże "M", gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Niedziela o 19:47 Share Napisano Niedziela o 19:47 Zenek - to jest fantastyczny model, od pomysłu, przez detal, wykonanie i kolory. Szczególnie w detalach widać znaczący postęp. I chociaż nie mam tak mocnego podejścia jak arthus ;-), to też uważam, że powinien mieć ten Antonow zrobione porządne fotki. Poza tym pewnie prędzej czy później obejrzę na żywo Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Poniedziałek o 05:15 Share Napisano Poniedziałek o 05:15 Pozamiatałeś tym modelem na forum. Piękny fotka tygodnia murowana. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano Wtorek o 07:50 Share Napisano Wtorek o 07:50 Bardzo mi się podoba!!! Warsztat śledziłem z wielkim zaciekawieniem, podziwiając kunszt wykonania detali. GRATULACJE ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi