tombie01 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 jeśli już to piję tylko piwo ostatnio zwłaszcza Łomża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 jeśli już to piję tylko piwo ostatnio zwłaszcza Łomża Powiem Ci ,że ohyda ,mimo ,że to piwo z mojego miasta . sory za off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 no to wracamy do tematu i prośby do twóry o galerię, CZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 jeśli już to piję tylko piwo ostatnio zwłaszcza Łomża Powiem Ci ,że ohyda ,mimo ,że to piwo z mojego miasta . sory za off top Robert, nie zgodzę się- export i owszem to ohyda, ale klasyczne wyborowe jak najbardziej. A zwłaszcza z miejscowych wiejskich sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 A bywasz Mariusz w mojej okolicy ? mi żadne nie podchodzi ,no ewentualnie Mocne w małych butelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 a muszę spróbować, tego nie piłem, próbowałem za to inne wynalazki: przeniczne całkiem OK, natomiast miodowe do niczego; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Bo ty Robert jesteś młody i przyzwyczajony do wiadomego smaku piwa z koncernu na H... lub na C... w związku z powyższym nie potrafisz docenić małej niepasteryzowanej Łomży z beżową naklejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Bo ty Robert jesteś młod... jeszcze leżę na brzuchu ze śmiechu, mam 41 l na karku A może admin by to wszystko przeniósł do osobnego wątku np."Browar Łomża" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Poszukajcie sobie forum o piwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Dobra koniec Panowie wracamy do tematu LIMa i prośby do autora o galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Będzie galeria na modelwork.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Jak skończy model, kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Model jest pomalowany i czeka na montaż drobnych elementów. Obecnie prace trwają przy gablocie i podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 czeka na montaż drobnych elementów W odniesieniu do tego co pokazywałeś wcześniej, brzmi to trochę dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Witam wszystkich. Po 6-u latach zakończyłem budowę mojego LIMA- ponad 5000 elementów z czego z różnych zestawów użyłem około 100. Tak długi okres budowy spowodowany był tym iż w tym czasie powstał model życia-córka Nikola, powstała diorama domu w skali 1:1, oraz parę modeli w skali 1:48. Jednoczesnie chciałbym podziękować wszystkim którzy mi w mniejszy lub większy sposób pomogli przy budowie a w szczególności Andrzejowi -bez jego rad przy budowie i wsparcia projekt by nigdy nie ujrzał światła dziennego, Jarkowi Sobocińskiemu za udostępnienie oryginału samolotu oraz liczne zdjęcia podsyłane w trakcie budowy, Wojtkowi Fajdze za zrobienie kalek, masek etc. jeszcze raz wiekie dzięki. Poniżej parę zdjęć z mojej ostatniej wizyty w Drzonowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 A zatem jeden z najbardziej inspirujących projektów zakończony. Czekają medale i splendor Mamy szansę na galerię? To zawsze pobudza do działania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Wreszcie! Prosimy o zdjęcia gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Pierwsze zdjęcia już są a ja terza idę sie relaksować po trudach pracy i przygotowywać warsztat pod nowy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Widzlamem na zywo. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Można prosić o obszerną galerię na forum? Bodaj najciekawszy wątek warsztatowy na modelworku, szkoda by było podsumować go tylko trzema, skąd inąd ciekawymi, zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Wiecie jaka jest różnica między Irkiem a tsunami? Po tsunami można coś uratować. Po Irkowych prezentacjach - koniec świata totalny. Więcej już się nic nie da lepszego zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Ech, Fiedotow - nie ma co biadolić, tylko starać się i próbować zrobić tak jak Irek. Przecież się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Świetna robota Irku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Mam nadzieję, że to jedynie szczątek, ułamek, nic nie znaczący bzdecik z tego wszystkiego co zechcesz nam pokazać wktrótce, w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Teraz czekam na obiecanego wiertaliota...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi