czak45 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 (edytowane) Model na zamówienie dla mojej ukochanej i jedynej... Wymagania: -czołg -kolor różowy -kwiatki Cała reszta to moja inwencja twórcza. I tak oto powstała taka scenka obyczajowa pod tytułem "Wybacz kochanie..." lub "Zaręczyny..." lub ..... ??? Fotomontaż jak zwykle na początek. I cała reszta: Teraz troche detali: Czołgistka I zołnierzyk z kwiatkami: Zoom x 10: Trawka i podstawka oraz skala wielkości: A to dla "konserwatystów" A na koniec... ...chciałbym bardzo podziękować Tobie Aniu za te wszystkie cudowne chwile spędzone razem... Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Edytowane 11 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Hehehe bardzo fajna scenka Całość się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Witam! Mnie się najbardziej podoba ten gostek z kwiatkami, to chyba taki american Janek Kos. Na moją lubą bardziej by podziałała ta stówa niż taka dioramka, niestety. Ogólnie z jajem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Według mnie i jak na skalę, z którą i ja się zmagam - bardzo ładnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Pomimo nieszablonowego podejścia do tematu, gratulacje za pomysł ( scenkę). Wszystkiego najlepszego dla Ani i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Ale fajne ! Wygląda bojowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Wszystko bardzo fajnie wygląda ale przecież to stndardzik powodzonka dla Ciebie i połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 he,urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Różowo mi... A tak poważnie, to kawał dobrej roboty ! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Primo: mam nadzieję, czak45, że to początek Twojego come-back z nowymi projektami Secundo: model naprawdę mnie rozbawił. Rzeczywiście z jajem. Propozycja podpisu: "Kochanie, obiecuję, że następnym razem nie zostawię brudnych naczyń w zlewie!" Pikna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Kurcze jak rożowy to trzeba było Hello Kitty trzasnąc. Super prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Czołgistka taka za przproszeniem "Jola Rutowicz -1944", ta też ma różowego konia... Projekt bombowy. Sheramanofile pewnie dotknięci do żywego. (nie próbuj tylko przemalowywać stówy na różowo) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 this is the power of love! coś Ty Czaku narobił? mojej zonie bardzo się spodobał pomysł i czeka na podobny czołg! to powinno być ocenzurowane! a tak serio - to musi być coż poważnego. wszystkiego dobrego Wam życzę. ja bym to podpisał tak: "jak bedziesz grzeczny to pozwolę ci znowu go pomalować na olivkę"... czekamy na dalsze projekty - Panterę, Pz IV... może w innych kolorach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 No tak... nie mogę pozostawić tego bez komentarza.... Mdli mnie na sam widok różowego sherman-a więc nie oglądałem w szczegółach bo musiałbym póżniej laptopa czyścić. Nieważne! Co ważne: dużo szcześcia, jeśli ta to to jest właśnie ta: czyli druga połówka pomarańczy A model? A niech go ...... niech będzie i fioletowy w półksiężyce! niewżne zupełnie! Mam tylko nadzieję że za jakisz czas pokażesz nam znowu coś na Twoim pozimie. I niekoniecznie '45 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Sympatyczna Zapalniczka. Nie ma to jak Swoja Własna Prywatna Muza, prawda? Swoją drogą, szczęśliwy jestem, że mojej drugiej połówce wystarczy jak czasami posprzątam i usunę rozgrzebany warsztat na dzień dwa z widoku ;) Dla Anii buziaki Dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 nie mogę z Tobą... p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 kwiatki na czołgu mało kolorowe i jakiś motylek by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 He he, niezłe Żeby tylko Moja nie zobaczyła, bo zachce czegoś takiegoś , a mnie od różowego mdli Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Rózowy Szermanek to nic nowego.... polecam film "Tank Girl" (głównie ze względu na muzykę nie na czołg ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Ciekawy pomysł i fajne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Fajny pomysł z tym czołgiem. Tylko wydaje mi się że M4 jest zbyt brudny i to trochę psuje sielankowość scenki. I kwiatuchy jednokolorowe... Ale aż przyjemnie się na to patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi