xmald Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Czołem, moja przygoda z pierwszym modelem WnW dobiegła końca. Silnik wzbogaciłem elementami od Taurus Models oraz ręcznie struganym śmigłem, reszta spudła. Malowany Tamiya XF, camo maskowane maskolem. Fajnie było: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=61816 Mam nadzieję, że ilość zdjęć nie przytłoczy ale trudno było go obfotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Z blachodachówki a jednak śliczny Wykonałeś naprawdę świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 No brawo panie Januszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 To na pewno nie jest legalne, zgłaszam do prokuratury!!! Wspaniały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Liczba zdjęć mnie nie przytłoczyła. Zdecydowanie, jest ich za mało. To co widać na zdjęciach natomiast... to i owszem, jestem przytłoczony, wbity w kąt, zatkało mnie na chwilę. Silnik. Wydech. Śmigło. I cała reszta. Niesamowity model. Z ukłonami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Dobry jest! Uczta dla oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Bardzo ładnie wykonany junkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 piekny a ten silnik poezja i jako laik w WWI mowie tylko o modelu bez liczenia srubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Jak jeden z kolegów wyżej napisał - UCZTA! Odkładam słodycze, najem się wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Piękny. Nie pozostaje Ci nic innego, jak wykonać teraz jego starszego brata, Junkersa J. I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Xmald, no chłopie, wyrazy uznania, piękny, przemyślany, dopracowany, BRAWO TY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Ładny model. Tylko się nie daj jakoś mocniej wciągnąć w te Łingnuty. Ja tam wolę popatrzeć jak mocniej kombinujesz z wkładem własnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi