Skocz do zawartości

M4A3 76(W) Free French Forces

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Szanownych Forumowiczów!

Kolejny mój gniot w galerii Sherman M4A3 76(W) Free French Forces.

Italeri 1:35. Jak robiłem i jak malowałem, opisałem w warsztacie http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35124

Zapraszam do oglądania i oceniania...

M4096.jpg

M4097.jpg

M4098.jpg

M4099.jpg

M4100.jpg

M4101.jpg

M4102.jpg

M4103.jpg

M4104.jpg

M4107.jpg

M4105.jpg

M4106.jpg

I tyle....

Napisano

Model świetny, jeśli chodzi o malowanie Olive Drab jesteś dla mnie mistrzem, każdy kolejny Twój model mnie w tym utwierdza. Gratuluję.

Napisano

Mariusz, podoba mi się jak wszystkie twoje modele zresztą. Co najbardziej mi się w nich podoba to fakt, że bez wielkiego syfienia i błocenia uzyskałeś naprawdę fantastyczny efekt. Gratuluję warsztatu - sam bym tak chciał.

A co następne? Pewnie kolejne M4 z wspólnego warsztatu na które również doczekać się nie mogę.

Napisano

Podoba mi się jak dla reszty kolegów , masz smak w tym kolorze bardzo dobrze mi się go odbiera .

Napisano

Witam!

Gdzie????

Na przykład tutaj:

M4112.jpg

W d..., że tak odpowiem.

Nieee, w d..., na pewno i zdecydowanie "nie"!

I tyle....

Napisano

Witam!

Nie przejmuj się,

Absolutnie, niczym i nikim się nie przejmuję!

Napisano

Witam Szanownych Forumowiczów!

Po tygodniowej obecności mojego Shermana, wypada coś napisać...

Dziękuję za pozytywny odbiór i konstruktywną krytykę tego mojego ulepka!

Jeszce raz wielkie dzięki....

I tyle...

Napisano

Tak jak większość Panów skomentuję model podobnie bo niezmiernie mi się podoba. Na prawdę robi wrażenie. Wygląda rewelacyjne i nie pozostaje nic innego jak pogratulować warsztatu i umiejętności.

Napisano

Piękna robota! Brawo za realizm i wyłamanie się z reguły "Sherman = ciężarówka"! Widać tu specyficzną sylwetkę i odnosi się wrażenie, że pojazd za chwillę ruszy do walki. Jeszcze raz gratulacje!