gorlock Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Witam! Model wykonany w sumie z pudełka. Dodane tylko zapinki narzędzi Aber, lufa KwK RB. Gąski to niezłe zestawowe Magic Tracki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Super. Podoba mi się zużyte zimowe kamo. Eleganckie rozbryzgi błota a przy tym wszystkim brudzenie nie jest nachalne i nie przesłania pięknego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaiste ,malowanie jest świetne. Osiągnąć taki efekt w 1:72 Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Osiągnąć taki efekt w 1:72 Piotr.... damy radę A model śliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Supcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Ś w i e t n y ! A i fotografia na wysokim poziomie, czapki z głów. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 To teraz jeszcze mechanika grzebiącego w przekładni i dowódcę we włazie trzeba by dorobić. Podstawka też ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Zdjęcia z podstawką są super. Takie 1/35-ki przybliżają moment gdy zrobię "skok w bok" od związku z 1/72 ;-) Podoba mi się, Gratuluję. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Czy jest jakaś nowy dodatke do chrome, dzięki któremu zdjęcia z photobucket będą dostępne? Photobucket Hotlink Fix przestał być skuteczny z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Mam prośbę wstawiaj zdjęcia przez Imgura ja wogóle twoich fotek nie widzę:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 A czy znacie może jakąś nowszą wersję dodatku Photobucket Hotlink Fix do Chrome? Ta standardowa przestała już działać - zdjęcia dalej pokazują się ze znakiem wodnym. Chciałem podpatrzeć dokładnie brudzenie, bo planuję brudzenie swojego tygrysa w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Jest sposób aby "oczyścić" zdjęcia: Edytowane 7 Lipca 2020 przez _OldMan_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi