r0bson Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 [*] Odpoczywaj w Pokoju! Coraz nas mniej. I więcej po drugiej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Szkoda [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 [*] śpij w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Kolejna modelarska dusza puka do twych bram Panie. Zechciej ją przyjąć do niebiańskiej modelarni. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Kolejna modelarska dusza puka do twych bram Panie.Zechciej ją przyjąć do niebiańskiej modelarni. [*] uwieżcie że Marek stał w pierwszym szeregu i jest już szczęśliwy ale jest jedno - teraz czeka na nas - oby jak najdłużej ale się doczeka - ja idę pierwszy pomóc mu w waloryzacji tego nieba - kurde ale skąd ściągnąć dokumentację ?? wszystkich nas widzi z góry i czeka na zakończenie warsztatu F-14 w bardzo nietypowym malowaniu które mam już w głowie i przekażę swoją wizję (lecz nie ja będę to robił) oraz na zacne miejsce tego gotowego modelu - niewielu wie gdzie ma być docelowo a ja mam nadzieję że będzie tam gdzie założono, pozdrawiam wszystkich którzy go znali lub podziwiali jego prace, pamięć o nim nie zaginie już się o to postaram oglądajcie ten wątek bo niedługo mam nadzieję znowu ruszy - dla MARKA i dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 uwieżcie że Marek stał w pierwszym szeregu i jest już szczęśliwy ale jest jedno - teraz czeka na nas - oby jak najdłużej ale się doczeka - ja idę pierwszy Chyba zaraz po mnie. Mam poważny problem, ale na razie nie wiem jak go rozwiązać - podejrzewam, że skończy się to zawałem (byle nie za kółkiem - bo wożę dziecko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 uwieżcie że Marek stał w pierwszym szeregu i jest już szczęśliwy ale jest jedno - teraz czeka na nas - oby jak najdłużej ale się doczeka - ja idę pierwszy Chyba zaraz po mnie. Mam poważny problem, ale na razie nie wiem jak go rozwiązać - podejrzewam, że skończy się to zawałem (byle nie za kółkiem - bo wożę dziecko) Ty chłopie jeszcze nie teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolejka zamówiona a ja mam jedynie 38 lat i 2 chłopców (8 i 2 latka), z Marka był kozak "narobił" jeszcze więcej. a tak na serio to nie poddawaj się i walcz jak on codziennie i z codziennością (tak jak sądzę to robisz)- wszystko siedzi w naszych głowach- podchodź jak Marek- staraj się walczyć z tym czymś ale bądź sobą, bądź szczęśliwy !!! pozdrów rodzinkę i trzymaj się ramy to się nie .... . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Wielka szkoda.Wyrazy wspolczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Ogromna strata dla naszego środowiska.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Pojawiamy się w wielkiej radości ..., odchodzimy w smutku ..., pozostaje pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 [*] To jest aż nad to niesprawiedliwe, że dobrzy i wartościowi ludzie odchodzą przed wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasio-g Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 śpij Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misqgrzywa Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi