em Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 W tych miejscach wzmocniono poszycie za pomoca nakładek .Chyba wczesniej o tych nakladkach juz było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 MiG-i po liftingu nowoczesne jak F-16: http://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/6194?t=MiG-i-po-liftingu-nowoczesne-jak-F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Ha ha się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 A co nie tak jest? Przesadzone te zapewnienia o poziomie tych modyfikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Poziom dziennikarstwa nie od dziś leży i kwiczy (fakt, że jest z czego się pośmiać), grunt, że coś się dzieje. ps. największa komedia i tak jak zawsze dzieje się w komentarzach. MiG-29 przerabiany na AJT, zakup F-15SE, BSL klasy MALE zamiast Su-22... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Jaki jest faktyczny zakres prac w WZL2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej Lucas HS znalazłeś coś? Ja przegooglowałem internet i poza zdjęciami nie mam nic. Jak nie odtworzę schematu to trudno, zrobię nr 105. Do niego mam wszystko.Pozdrawiam Wystarczylo kupic kalke HDLu i tam masz caly schemat malowania wraz z oznaczeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Mam pytanko jaka farba mam na mysli FS lub numer farbki maluje sie obecnie sprzt lotniskowy do MiGa-29? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 A nie zwykłym pomarańczowym czasem ? Ja malowałem Humbrolem 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 A ja mam pytanie, bo będę robił naszą maszynę nr 77 jeszcze w czeskim camuflażu I czy on nie ma czasem przedniej części wiatrochronu jakoś zabarwionej? Widziałem model też czeskiej, ale z innym numerem bocznym i ma właśnie tą część na zielono pomalowaną http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234940125-bye-bye-flcrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Potrzebowal bym dokladnych zdjec obu wnek glownych podwozia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 co prawda wersja SMT ale chyba aż tak się nie pozmieniało http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-29smt/mig-29smt.htm inne fotki http://scalemodels.ru/modules/photo/viewcat_cid_339.html -jest kilka mig-29 oraz szczególnie polecam: http://www.primeportal.net/hangar/mig-29_home.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Potrzebowal bym dokladnych zdjec obu wnek glownych podwozia... z przykroscią stwierdzam ze "LEŃ" jestes po raz kolejny prosisz o gotowce a w dziale Walkaround jest wszystko - linku nie bede ci podawal wysil sie troszke. Co zes sie do mnie tak przyczepil? Jak nie masz zamiaru pomagac to sie nie odzywaj... Jakos inni koledzy nie maja z tym problemu tylko Ty wciaz sie czepiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Witajcie - ja natomiast szukam zdjęć kokpitu naszych 29 - nie żebym był leniem, bo nie mogę znaleźć zdjęć wszystkiego, co jest pod przednią częścią wiatrochronu - między przednią szybą, a celownikiem. Przeszukałem dział walkaround, topshots i wciąż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Swego czasu karambolis8 prosił o podobne zdjęcia, w sumie mogą się przydać wszystkim to wrzucam. Z zastrzeżeniem, że wyposażenie w naszym 29tym może być niekompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Kurczę, o to chodziło. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Witajcie - ja natomiast szukam zdjęć kokpitu naszych 29 - nie żebym był leniem, bo nie mogę znaleźć zdjęć wszystkiego, co jest pod przednią częścią wiatrochronu - między przednią szybą, a celownikiem. Przeszukałem dział walkaround, topshots i wciąż nic. Tu możesz sobie wirtualnie rozejrzeć się w całej kabinie: http://galeria.aviateam.pl/panorama/11Tylko pamiętaj, że to wersja G! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Halo,a gdzie wskaznik kata natarcia/przeciazen i sterowanie interrogatorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Halo, a które to są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 A te ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 no właśnie nie mam pomysłu, jak to pomalować, bo to za małe jest, by za aero zrobić, spróbuję pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Jakiś czas temu wspominałem o modernizacji naszych 29tych, info jest już oficjalne: http://www.defence24.pl/unowoczesniony-mig-29-juz-minsku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi