Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wielka szkoda......

Dziekuje Panie Marku za wszystkie cenne komentarze i uwagi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyrazy współczucia dla Rodziny przyjaciół i wszystkich, którzy Marka znali- to dla mnie też osobiste doświadczenie, bo Marka znałem...

Klub ZTS Lublin dołącza się do kondolencji...

Napisano

Marku Pan Bóg powołał cię do organizowania konkursów modelarskich w niebie. Wielki żal, że odchodzą tacy ludzie jak TY, ale pamięć o Tobie zostanie na zawsze.

W imieniu kolegów z ZTS Lublin

Imieliński Zbigniew.

Napisano

Panie Marku nie zawsze nam było po drodze z poglądami i opiniami, ale chciałbym aby Pan wiedział, że mam wielki szacunek do Pana, zdobytej przez Pana i przekazanej innym modelarzom (w tym i mnie) wiedzy. Dziękuję za nią i mam nadzieję, że tam gdzie się Pan teraz udał będzie Pan miał możliwość dalszej pracy i dzielenia się swoim doświadczeniem z innymi...

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...

Napisano

Moje kondoleencje...Pana Marka znałem od dziecka i Zawsze Był Dla mnie Kimś Kto miał duży wpływ na Modelarstwo Pancerne W Polsce...

Napisano

Wielka strata, mimo iż nie znałem osobiście Pana Marka, to zawsze pamiętam go z fachowej pomocy merytorycznej. Jak nikt potrafił tak wskazać błędy, aby można było je naprawić. Zawsze też chętnie pomagał czy to z monografiami czy ze zdjęciami. Niech spoczywa w spokoju.

Napisano

Odszedł wspaniały modelarz. Jego rady zawsze dodawały mocy przy tworzeniu modeli. Znał się na rzeczy!

Napisano

...odszedł ale zawsze będzie w pamięci wszystkich sklejaczy. On i jego rady będą, mam nadzieje ,zawsze nam towarzyszyły w naszym zacnym hobby.

Ogromny szacunek!!!

Napisano

DRODZY MODELARZE

W DNIU JEGO POGRZEBU, W IMIENIU RODZINY, NAJBLIŻSZYCH,I PRZYJACIÓŁ DZIĘKUJEMY WAM ZA WASZĄ PAMIĘĆ I DOBRE SŁOWO O NASZYM DROGIM MARKU.

BYŁ, JEST, I BĘDZIE NASZYM PRZYJACIELEM, INSTRUKTOREM I WIELKIM ZAWCĄ MODELARSTWA.

PAMIĘTAJMY O NIM.

ŚWIEC PANIE NAD JEGO DUSZĄ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.