math Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wielka szkoda...... Dziekuje Panie Marku za wszystkie cenne komentarze i uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Moje kondolencje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Podejście Marka do modelarstwa było mi bardzo bliskie. Są luki nie do zapełnienia. Cześć Jego pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wyrazy współczucia dla Rodziny przyjaciół i wszystkich, którzy Marka znali- to dla mnie też osobiste doświadczenie, bo Marka znałem... Klub ZTS Lublin dołącza się do kondolencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Śpij spokojnie [iii] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Chociaż tyle [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Marku Pan Bóg powołał cię do organizowania konkursów modelarskich w niebie. Wielki żal, że odchodzą tacy ludzie jak TY, ale pamięć o Tobie zostanie na zawsze. W imieniu kolegów z ZTS Lublin Imieliński Zbigniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Spoczywaj w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 I jeszcze jednego fachowca-artysty mniej. Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wieczny odpoczynek... Wyrazy współczucia dla bliskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Panie Marku nie zawsze nam było po drodze z poglądami i opiniami, ale chciałbym aby Pan wiedział, że mam wielki szacunek do Pana, zdobytej przez Pana i przekazanej innym modelarzom (w tym i mnie) wiedzy. Dziękuję za nią i mam nadzieję, że tam gdzie się Pan teraz udał będzie Pan miał możliwość dalszej pracy i dzielenia się swoim doświadczeniem z innymi... Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Moje kondoleencje...Pana Marka znałem od dziecka i Zawsze Był Dla mnie Kimś Kto miał duży wpływ na Modelarstwo Pancerne W Polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Wielka strata, mimo iż nie znałem osobiście Pana Marka, to zawsze pamiętam go z fachowej pomocy merytorycznej. Jak nikt potrafił tak wskazać błędy, aby można było je naprawić. Zawsze też chętnie pomagał czy to z monografiami czy ze zdjęciami. Niech spoczywa w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Odszedł wspaniały modelarz. Jego rady zawsze dodawały mocy przy tworzeniu modeli. Znał się na rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 ...odszedł ale zawsze będzie w pamięci wszystkich sklejaczy. On i jego rady będą, mam nadzieje ,zawsze nam towarzyszyły w naszym zacnym hobby. Ogromny szacunek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 DRODZY MODELARZE W DNIU JEGO POGRZEBU, W IMIENIU RODZINY, NAJBLIŻSZYCH,I PRZYJACIÓŁ DZIĘKUJEMY WAM ZA WASZĄ PAMIĘĆ I DOBRE SŁOWO O NASZYM DROGIM MARKU. BYŁ, JEST, I BĘDZIE NASZYM PRZYJACIELEM, INSTRUKTOREM I WIELKIM ZAWCĄ MODELARSTWA. PAMIĘTAJMY O NIM. ŚWIEC PANIE NAD JEGO DUSZĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi