Robert Ostrowski Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Witam Warsztat:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=32824 Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Ty to Robert powinieneś się przeżuci na pancerke a nie sklejać te latadła Model zmalowany rewelacyjnie pobrudzony ze smakiem bez przesady mówiąc krótko fachura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Model piękny.Może,gdyby była podstawka to pigmenty nie kontrastowały by tak do koloru pancerza. Poza tym wszystko . No i w końcu coś polskiego w pancerce zawitało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Bardzo ładny ten Shermi Robert. Mam nadzieję, że będziesz u nas częstym gościem skoro Konrad przerzucił się na samoloty - równowaga w przyrodzie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Ale ładny czołg... Administratorów uprasza się o wszczęcie postępowania w przedmiocie jakie siły i układy stoją za transferem Roberta do działu pancernego... I zapłakały MiG-i sierotki w dniach onych mrocznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Witam! Pięknie i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 mi też się podoba ale żeby nie było za słodko to przyczepię się lekko do gąsienic, a zwłaszcza do prawej przy przednim kole - lekko wklęsła nie uważasz wiem że składanie plastików w paskach była upierdliwe więc to nie wielki "wytyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Dobra robota Robert. Podoba się. Widzę,że coraz odważniej sobie poczynasz z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Po zawierusze z malowaniem Świetlik prezentuje się świetnie. Malowanie całkiem, całkiem. Jednak "błotkowanie" wanny pomiędzy kołami nie za bardzo naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Wielkie dzięki dla wszystkich bardzo się ciesze ,że model się podoba . Maszynista ,gąska faktycznie troszkę podupadła na koło napędowe z prawej strony, Jarek tam jest piasek ,dlaczego tam jego być nie mogło? Mikołaju, Krzychu ,Janusz ja tutaj tylko przelotnie Piotr z brudzeniem delikatnie ,niestety nie mogę rozwinąć skrzydeł ,przy kolejnym też będzie raczej czysto /JagdPanther/ ale już kolejne/T-34/ to może będzie trochę wiecej niż na Shermanie ,ale to nie zależy ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Jarek tam jest piasek ,dlaczego tam jego być nie mogło? Nawet powinien tam być, tylko bardziej jako jednolici zakurzona powierzchnia. Teraz wygląda to na placki piasku (błota). Suchym pigmentem nie da się tam jeszcze potraktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 tam jest oprócz grudek piasku ,pył /sucha pastela+pigment/ tylko na fotce ten rejon jest zacieniony i nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Piękny . Jak tak patrze , to nie chce mi się robić swoich ulepków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 szykownie i z gustem że tak się wyrażę - bardzo mi się podoba gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Przyłączam się do ochów i achów bo model wyszedł Ci naprawdę świetnie Jest schludny, efektownie wykonany i w polskich barwach. Czegóż chcieć więcej ? No może wspomnianej wyżej podstawki i paru klimatycznych bambetli na pancerzu... choć tak naprawdę nawet i bez nich miło się go ogląda. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Gratuluję bardzo udanego modelu. No i za skale 48. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Bardzo przyjemny w odbiorze model. Czysto i schludnie zmalowany. Co mi się nie podoba to niektóre zacieki oraz piasek na bocznym pancerzu. Jak już ktoś zauważył wygląda dość płasko. Poza tym wszystko pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Lajtowo bez szaleństwa ale na poziomie, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Dzieki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Znacznie bardziej przypadł mi do gustu niż pokazana wcześniej Pantera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi