imt Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 teraz jest wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 I albo mi sie zdaje ale ksztalt plam tez sie troche zmienil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Ksztalt plam to chyba i tak na kazdym byl nieco inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Do tego niebieskiego koloru to się przyzwyczajajcie, bo kolejne maszyny po odnowieniu powłoki lakierniczej wychodzą z WZL-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 4054 po wizycie w spa.http://www.airplane-pictures.net/photo/492767/4054-poland-air-force-lockheed-martin-f-16c-jastrzb/ A mnie się podoba i taki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 A wg mnie te kolory się troszkę gryzą. Do tej pory błękity kojarzyły mi się z Su-27, ale tam to jakoś lepiej współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Witam Czy ktoś z was orientuje sie jakim kolorem pomalowany jest zasobnik ALQ - 131? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Wg mnie to standardowo FS36375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Z tym zasobnikiem to różnie bywa oczywiście są szare o których wspomniałeś. Jednak ja wolę zrobić w kolorze oliwkowym/brązowym czy jaki on tam jest. Dla wyjaśnienia robię norweskiego F-16 który jest pomalowany FS 36375. Zasobnik pomalowany na w/w kolor będzie się fajnie odróżniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Według eduarda norweskie F-16 malowane są FS36375. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 A ten Edward to kto? Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 A ten Edward to kto? Pozdrawiam, Maciej Pytasz na powaznie czy zartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 ;) Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Z tym ze Boros nie zartowal... Jesli robi Norwega z zestawu Eduarda to bedzie to F-16AJ z 338th Squadron z takim gustownym tygryskiem na stateczniku pionowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 On tylko napisal ze Eduard w swojej instrukcji podaje FS36375 i faktycznie tak jest bo sam sprawdzalem... Nie sadze ze jest osoba ktora upiera sie za wszelka cene przy swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Ręce opadają..... Dzięki tazman za odp na bez sensowne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Boros zawsze do uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Witam czy ktoś może podesłać zdjęcia kokpitu F-16 mlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Ciezko...https://www.google.pl/search?client=opera&q=F-16+MLU+cockpit+photo&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 To sam znalazłem potrzebuje bardziej "panoramicznych' zdjęć i najlepiej bez fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 No i .... nalepki odklejać się nie będą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 lotna ta efka? czy to bedzie jakis wystawowy egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Lotny jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 No i .... nalepki odklejać się nie będą Może i nie będą, ale poprzednie malowanie było po prostu ŁADNE (zwłaszcza szare), więc było na czym dłużej lub krócej oko zawiesić. A to w niczym mnie nie zaskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 No i .... nalepki odklejać się nie będą Może i nie będą, ale poprzednie malowanie było po prostu ŁADNE (zwłaszcza szare), więc było na czym dłużej lub krócej oko zawiesić. A to w niczym mnie nie zaskakuje. Nie było, a jest. Masz jeszcze 47 egzemplarzy w poprzednim malowaniu. To natomiast, to wybryk natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi