bożo wpożo Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Bardzo ładnie wymalowałeś czołka , tak miękko . Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Obicia mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam, Ciekawi mnie ile osób pamięta jeszcze ten wątek Tak czy inaczej, koniec już blisko, do zrobienia zostały drobiazgi typu mokre plamy/zacieki itp.. Z racji braku warunków nie dokumentowałem poszczególnych etapów, ale jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem ;) Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Noo bardzo ładna pantera. Jest na czym oko zawiesić i co podziwiać. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Bardzo ładny model - warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Pikny ten kotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja pamiętam. I powiem Ci ze teraz to żeś go wypicował. Jedna z najładniejszych Panter na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Piękna! Świetnie wyeksploatowana - z zachowanie idealnych proporcji. Świetnie stonowana. Winszuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi