triadabor Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 No wielki szacun dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 .Dzięki. Cieszę się,że się podoba. Pierwsza lina założona. Pierwszy raz coś takiego robię więc proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Kamo przednie. Jakimi farbami malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Dla mnie wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Piękny malunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Z każdą aktualizacją model wygląda coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Pięknie wymalowany! Ułożenie liny wg mnie wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Dzięki.Kamo malowane tamką z thinnerem gunze. Obie liny zamontowane. Koła przetarte ołówkiem.Teraz obicia. Ćwiczyłem trochę obijanie pędzlem i jak na razie takie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Grzesiek ,gąbeczka taka drobniutka spróbuj jeszcze i oprocz ciemnych daj tez jasne po brzegach rysy ,obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Powiedziałbym że efekty dobre. Kończ go i bierz się za poprzednie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 No chyba że lina była malowana w kamo po założeniu, co często miało miejsce. Na wielu fotkach widac narzędzia, zapasy gąsienic, liny malowane w kamo. Ale wtedy nie ma na nich podstawowego koloru, tylko te pryśnięte węzyki, wzorki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Liny będą malowane. Zresztą jedna już jest. Powoli czas zakończyć ten wątek,bo i tak wyszedł ogromny - zabrałem się za podstawkę. Proszę o opinię odnośnie kompozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Troszkę mało tam masz. COś jeszcze masz w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Na prośbę Grześka bo umarł mu transfer zamieszczam ciąg dalszych prac nad E. W dniu dzisiejszym obicia: Prosi o krytykę i dalsze porady, które to zobaczy za kilka dni jak powróci transfer lub mu je na GG przekopiuje jako przejaw dobrej woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Swietne!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Elegancko wyszło Planujesz mocne styranie czy raczej delikatne zużycie? Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Zróżnicowałbym obicia jeszcze przy zawiasach. Tam najczęściej farba przy otwieraniu komory silnika itd. się ścierała/odłupywała. Reszta bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 przyjemny model, na koła dawałeś wasz bo jakieś takie mętne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 . Dzięki. Nie sądziłem,że sięspodoba,bo chyba za wielkie te obicia zrobiłem. Dziś przejechałem jeszcze gąbką więc jak Daniel się pojawi to prześle foto (dzięki) . Kami - jak wyjdzie . Będę starał się delikatnie go ubabrać. Obicia na zawiasach zaraz dorobię. Kół jeszcze nie washowałem,bo zastanawiałem się czy jest sens - dziwnie wyglądają. Może same śruby przejadę ale nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Daj wash na koła, będą lepiej wyglądać. Reszta ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Mocny wash na koła i brudzing, wyjdzie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Model z każdą aktualizacją wygląda coraz lepiej. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Na chwilę obecną Grzesiek podziałał olejami i tył z całości wygląda najgorzej więc czeka na rady jak dociągnąć te niedoróbki w przeciwnym wypadku daje błoto i resztę chemii. A tłumik dostanie pigmenty po macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Bardzo fajnie, ale nawierć dziurę w tłumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 Zmiana podstawki. Będzie taka Dojdzie jeszcze znane wam drzewo. Mam nadzieję skończyć e w najbliższym czasie. Jak na razie trwają próby tworzenia gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi