qalimar Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Zajrzałem tu- i śmieszno i straszno.... Panowie- pax. I lepić. Cytuj
zbychm Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Zajrzałem tu- i śmieszno i straszno.... Panowie- pax. I lepić. Właściwie na tym należy zakończyć, niemniej z mojej strony za walory estetyczne "101" wielkie brawa, a za natchnienie do pracy podziękowania. Cytuj
jarek38 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Pękny, efektowny model, świetnie sfotografowany Gratuluję również fotki na głównej Cytuj
robert p Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 No i sprawdza się porzekadło, że jak się uczyć, to od najlepszych Cytuj
Gerd Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Super praca, temat, warsztat, świetnie sfotografowany, jednym słowem - czad! Szczerze GRATULUJĘ i poproszę o następne. Cytuj
KAMIL90 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Podoba mi się . Ma w sobie coś że chce mi się na niego patrzeć . Cytuj
Boros Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Model rewelacja. A co z galerią Libijskiego MiG-a? Widziałem na innym forum że robiłeś dwa równocześnie Cytuj
Arkady-72 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 A co z galerią Libijskiego MiG-a? Widziałem na innym forum że robiłeś dwa równocześnie Dopiero dzisiaj udało mi się znaleźć czas, żeby go poskładać wreszcie w całość. Przy dobrych wiatrach jutro go obfotografuję. Cytuj
eagle Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Model pierwsza klasa, przyjemnie się go ogląda, wygląda jak prawdziwy. Fakt, ktoś napisał wyżej, że ma to coś w sobie, że chce się non stop na niego patrzeć. Moje gratulacje. Bardzo dobra robota. Mój właśnie do mnie dzisiaj dotarł. Cytuj
p_bladek Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Kawał dobrej modelarskiej roboty i świetne zdjęcia. Cytuj
Darek 1614 Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Przepiękny model - wielkie gratulacje, zarówno modelu jak i fotki na głównej. Zdjęcia (moja słaba strona) super wykonane. Tak jak koledzy napisali - jest w tym modelu coś co powoduje że ciężko od niego oko oderwać. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj
kajtiii Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Z wielką uwagą obejrzałem Twój model i naprawdę jestem pod wrażeniem. Niejeden z kolegów już tu pisał a ja to powtórzę: niemal jak oryginał Ale nie byłbym sobą gdybym nie pomarudził nieco nad otwartą "szoferką". Według mnie psuje to trochę całkiem sympatyczną, może nawet "bojową", sylwetkę 23-go. Ale to tylko moje zboczenie więc się nie przejmuj bo ważne że zrobiłeś jak chciałeś Generalnie należą Ci się wielkie brawa bo to kawał dobrej roboty PS: Ja niedługo zaczynam bój z tym samym zestawem ale będę robił "czerwoną 122" (która nota bene stoi kilkadziesiąt kilometrów od mojego domu) i mam nadzieję że choć w połowie zbliżę się do Twojego poziomu Cytuj
eagle Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Z wielką uwagą obejrzałem Twój model i naprawdę jestem pod wrażeniem. Niejeden z kolegów już tu pisał a ja to powtórzę: niemal jak oryginał Ale nie byłbym sobą gdybym nie pomarudził nieco nad otwartą "szoferką". Według mnie psuje to trochę całkiem sympatyczną, może nawet "bojową", sylwetkę 23-go. Ale to tylko moje zboczenie więc się nie przejmuj bo ważne że zrobiłeś jak chciałeś Generalnie należą Ci się wielkie brawa bo to kawał dobrej roboty PS: Ja niedługo zaczynam bój z tym samym zestawem ale będę robił "czerwoną 122" (która nota bene stoi kilkadziesiąt kilometrów od mojego domu) i mam nadzieję że choć w połowie zbliżę się do Twojego poziomu Będziesz robił warsztat? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi