Robert Ostrowski Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 MiG 21 F 13 ,wykonany z zestawu Trumpetera w skali 1:48 z pudła. Malowany :surfacer,czarny preszajding ,Super Metalic SM01 ,niektóre panele SM01 plus Stal z Gunze,łosz Miga,zacieki i smugi specyfikami AK ,pigmenty Valleyo ,lakiery matowy i błyszczący z Gunze C ,kalkomanie Pepsi Adam i zestawowe. Model przedstawia pierwszego F13 dostarczonego do Polski w 1961r Wykonany na konkurs sPWM http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?f=205&t=51903&p=410846#p410846 oryginał: Moja wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Piękny jest. Gratuluję i powodzenia w konkursie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 No jedwabiście frajdolnąłeś ten model. Bardzo prestiżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Moja wizja Nie wiem co tam zażywasz, by mieć takie wizje, ale bierz tego więcej i rób to częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Ładny jest, mnie się podoba. Tylko ta owiewka trochę z przodu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Świetny jest Gratulacje Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Mnie zastanawiaja podciagniete zbyt wysoko oslony podwozia glownego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Robert MiG znakomity, tylko kabina ..... Weź ją dopasuj ładniej bo psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Swietnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Robert MiG znakomity, tylko kabina ..... Weź ją dopasuj ładniej bo psuje efekt Ew niech ja otworzy... Wtedy efekt bedzie zupelnie inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Gratuluję Robercie !!! Bardzo ładnie wykonany ten Mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Kolejny piękny model do kolekcji Robert - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Robert MiG znakomity, tylko kabina ..... Weź ją dopasuj ładniej bo psuje efekt Ew niech ja otworzy... Wtedy efekt bedzie zupelnie inny... Też bym Ci Robert sugerował otworzenie osłony kabiny. Te otwierane do przodu w F i PF to naprawdę ciekawy i oryginalny pomysł i na modelu będzie się prezentować ciekawie. A samo wykonanie jak zawsze na poziomie, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Bardzo ładny model, podoba się. W sprawie osłony kabiny przychylam się do opinii kolegów - otworzyć albo nieco poprawić spasowanie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 No stary, bardzo ładny, podoba mi się. Niby zrobiłem tą samą maszynę z tego samego zestawu, a jednak mam wrażenie że są jakieś inne. W moim niestety brakuje tych smugowych zabrudzeń na klapach, lotkach i na pierścieniu silnika - podobają mi się bardzo, a nie mam jeszcze patentu na ich wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Fiu fiu, Robuś, nie powiem, talent to Ty w łapkach masz Jak takie wykonanie to u Ciebie już standard, to jest czego pozazdrościć Poradniki byś już zaczął pisać...pewnie wielu byś nieźle oświecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 suuuper model...pięknie się prezentuje...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Piękna RURA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Bardzo udany model, szcególnie kuper i w miarę, czy też akuratne, użytkowe zmęczenie powierzchni. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Piękny najfajniejszy typ Miga 21 Czy ten model jest dużo gorszy jakosciowo od MF firmy Eduard ?Były jakies problemy podczas budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Piękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 ładny ale bez rewelacji. Pozatym wydaje mi się że szachownica na stateczniku była nieco bardziej z tyłu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 ładny ale bez rewelacji. rozwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi