gorlock Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Przymiarka do Sdkfz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Elegancko czysto. Potwór też ciekawy. Miła odmiana od szkopsko- sowieckiej blacharki z lufami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Dzięki , już wiem 7 też Trumpka ? ładnie złożona , jest warsztat bom nie w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 jest warsztat bom nie w temacie . Tak, Trumpek. Warsztatu nie ma, to jeden z moich rozbebeszonych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Września 2013 Super Moderator Share Napisano 30 Września 2013 Obcym w tym dziale, ale potworek jak i praca robią przyjemne wrażenie , więc podpatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Witam! Po długiej przerwie wróciłem do budowy i odkopuję temat. Edytowane 9 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Trochę spóźniony, ale zasiadam na widowni. Aktualnie buduję takiego samego tyle, że w 1:25 i z kartonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Ja bym nie malował i zostawił tak jak jest. ;) CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Wspaniały model! Łączy w sobie oryginalność i estetyczne wykonanie... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Model juz robi wrażenie. A co będzie po malowaniu? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Maluj, bo ślina cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Blacharstwo - pierwsza klasa. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Bardzo dobrze, że wróciłeś do pracy nad tym potworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 z przodu ten pojazd wygląda jak by miał Zespół Downa. Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Podziałałem nieco w szoferce. Niestety Trumpek zrobił ją nadzwyczaj ubogą toteż dodałem małe co nieco od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem pod wrażeniem - ponieważ jestem początkujący w branży pojazdów prosiłbym o dość szczegółową relację z malowania (jeśli oczywiście nie będzie to kłopot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 prosiłbym o dość szczegółową relację z malowania Jeszcze parę detali do przyklejenia zostało po czym zacznę właściwe malowanie. Oczywiście jego etapy zaprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Wystrugałem jeszcze trochę brakujących detali i dodałem parę kabelków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Wystrugałem jeszcze trochę brakujących detali i dodałem parę kabelków.. To jest esencja modelarstwa. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Super detale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Oj będzie się działo... Kibicuję, tzrymam kciuki i nie mogę się doczekać efektu końcowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Świetna budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Świetne wykonanie. Aż musiałem włączyć SpinTires i pojeździć MAZem po lesie :-) Radzieckie / rosyjskie ciężarówki mają w sobie to coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 czekam na to malowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi