Marwaw Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Po ponad dwóch latach, z przerwami, dotarłem do końca budowy Gryfa. Po drodze bywało różnie, część rzeczy wyszła tak jak chciałem, część nie. Pamiętamy wszyscy jakie przeboje miałem z kadłubem. Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować tym, którzy mi wtedy pomogli zwróceniem uwagi, dobra radą a nawet kopem w d... W każdym razie model jest skończony. Dodam też, że te błedy warto było popełnić, bo dzięki nim mam dwóch sympatycznych kumpli - Saaba i Barloga, których dzięki budowie Gryfa mogłem poznać w realu. Jeszcze raz dzięki za wszystko. Zapraszam do ogladania galerii: Więcej zdjęć z galerii: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&page=inline&id=4884&catid=149&limitstart=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Ilość pracy i efekt końcowy powalają Na żywo go długo oglądałem i nie mogłem wyjść z podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Marcinie, za tego "Barloga" pewnie od Pawła oberwiesz... Model zacny. Gratuluję. P.S.: Znalazłem fotki rysiów, żbików i innej zwierzyny, o których Ci mówiłem. Chętnie odstąpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 cześć i chwała, składam pokłon i gratulacje. brakuje mi trochę wykończenia podstawki po bokach ale to detal. wspaniała praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Marcinie, za tego "Barloga" pewnie od Pawła oberwiesz... Tym razem mu sie upiecze Model świetny i już nie mogę się doczekać by go na żywo zobaczyć A zapomniałem Za krzywo, za cienko no i nie trzyma osi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Piękny. Fale wypieszczone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 WOW! Model z rodzaju - 'szczena opada' GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Znakomity model. Tym większe moje uznanie, że od podstaw. Jak to mówią szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Piekny model. Patrze na niego z zazdroscia, bo w piwnicy lezy kadlub Gryfa, podarowany przez s.p. Pawlika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyp1979 Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Śledziłem Pana projekt od początku, nie sądziłem ,że uda się go dokończyć ale NAPRAWDĘ ROBI WRAŻENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Piekny model.... Gratuluje super pracy "od podstaw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Chyba warto było się z nim lekko potykać, efekt końcowy jest godny uznania. Piękny model. Który następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Dzięki Panowie. Następny będzie Wicher ale najwcześniej za rok. Sam Gryf do MOW trafi na wiosnę, być może będzie możliwość obejrzenia go w Koszalinie w Muzeum 8-ej Dywizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Wspaniałości. Duże brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Nic tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Fajnie się prezentuje,świetny model - a mówią,że to najbrzydszy okręt nasz przed wojna ..... gratulacje i Następny będzie Wicher ale najwcześniej za rok. Sam Gryf do MOW trafi na wiosnę - byłem w okolicy na wczasach ale musze zawitać kolejny raz bom wszystkiego nie obaczył ,bo czasu brakło i chyba dobrze się składa może za dwa lata i wicherka trafie w komplecie .... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Mozna sie tylko dolaczyc do GRATULACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Zazwyczaj komentuję warsztaty, ale tym razem aż musiałem skomentować galerię. Model rewelacyjny. Coś niezwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Jestem pod wielkim wrażeniem wykonania wody i fal. Ogromny szacun - wyglądają bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DelPustaco Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Mucha nie siada! Pełny szacun i uznanie! Jestem fanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Dawno tu nie zaglądałem. Dzięki jeszcze raz za słowa uznania. Gryf już sobie stoi w Muzeum, jak byłem latem podkleiłem to i owo, tak żeby było ok. Jako ciekawostkę dodam, że sporych rozmiarów gablotę na model pomagali mi ustawiać Koledzy z... Luftwaffe - 3 września wasi kumple zatopili oryginał, to Wy pomóżcie mi przy modelu Oczywiście pomogli, a dla zwiedzających była to dodatkowa atrakcja. Wicher... jeszcze na razie odkładam temat na następny sezon, ale coraz poważniej o nim myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Dla mnie całe przedsięwzięcie było niesamowite. Szczerze gratuluję. SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Bardzo ładny model. Woda wyszła moim zdaniem fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Nie do wiary. Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi