babcia131 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 http://www.primeportal.net/the_airstrip.htm Tam jest 12 walkaroundów Mi-24 róznych wersji , może coś znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 عربة الشيطان ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 wg tłumacza google "diabeł koszyk"?????? nie łapię ale nie znam arabskiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 wg tłumacza google"diabeł koszyk"?????? nie łapię ale nie znam arabskiego..... Rydwan diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 To chyba najlepszy model na rynku i w dobrych rękach! Nic tylko zaglądać, więc będę, będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Liczę na ciekawą relację Ogłoś proszę jakie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Noo wreszcie wziąłeś się za Mil-a...bo strasznie się ostatnio ociągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 wg tłumacza google"diabeł koszyk"?????? nie łapię ale nie znam arabskiego..... Rydwan diabła bardzo mnie się podoba ,pasuje ten przydomek. Ja też popaczę jak inni tworzą piękne modele,a ten egzemplarz jest akurat w bardzo dobrych rękach.Tak samo jak Adamowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Prosto z pudła czy będą jakieś dodatki własne i waloryzacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Kurcze, ale mnie się podoba ta podstawka Dodaję ten wątek do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Będzie fajny model Tylko maluj już aerografem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Dołączam do ekipy obserwatorów i gorąco kibicuję... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 No to może takiego węgrzyna ? ......pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Piękny kompresorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 rusek ,rusek ja rozumiem ,że polskiego wypadałoby zrobić bo patriotycznie ale ten rosyjski jest świetny a kalki da się dorobić masz artystę w bliźniczym temacie ,prawda Adamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Kalki do tego malowania są w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Super . Kibicuję , mam ten model w poczekalni więc chętnie poobserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 No i fajnie Ci to wychodzi jak zwykle z resztą! A brudzenie zrobiłeś całkiem dobre - ja osobiście brudasy lubię więc dawaj dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Elegancko, dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Jak ci kwiaty uschną,to znaczy,że czołg prawidłowo umorusany.....no i możesz pakować walizki razem ze swoimi brudasami .....a tak wogóle to fajnie...oooooj fajnie się zapowiada ten MI-24 ...ZEGARY BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Mocna rzecz się buduje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Wygląda to bardzo fajowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Zapowiada się fajny wiatrak. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Gruuuuuubo...fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 A jest jakaś kwitologia na ten otwarty panel na lewej burcie czy to inwencja własna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi