Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Głos oddany. A wiadomo na jakiej zasadzie to działa ? Czy pomysł z największą ilością głosów zostanie zrealizowany ?

Napisano

Oddałem głos i dodatkowo udostępniłem na fejsie bo akurat mam wielu znajomych co pracowali przy morskich iskrach albo je oglądali na niebie na naszym osiedlu wojskowym Niech zagłosują i podadzą dalej.

Napisano

Może być tylko 48.

Prawie 2300 głosów na Iskrę wygląda porażająco w porównaniu z 30 na większość pozostałych projektów.

Napisano

A czy przypadkiem Aeroplast nie ma w planach TS-11 w skali 1/48 w swoich planach? Plotki krążą, a ja naiwny daje się złapać...choć nie, bo nie buduję modeli w innej niż królewska skala.

Napisano

widać, że trzymają rękę na pulsie bo już zmienili nazwę ECD na AHD

Napisano

Witam Nie wiem czy czytaliscie komentarze na stronie revelle. Komus sie tam nie podoba ze zostalo oddanych tyle glosow na Iskre i podejrzewa jakichs hakerow z programem ( Voting program) A ich idea bylo uniewaznienie tego calego projektu (TS11) Co Wy na to??? Pozdrawiam

Napisano

Są na tyle głupi, że nie są w stanie sprawdzić we własnej ankiecie na własnej stronie kto i z jakiego IP oddawał głosy? XXI widać nie jest dla wszystkich.

Napisano

I tak oto powstał mit "Iskrę zrobiłby Revell, ale pewne osoby pozazdrościły murowanego sukcesu marketingowego i postanowiły projekt ukrócić już na samym początku".

Nawet producent Mi-2ki uważa model tego samolotu za niesprzedający się, a wy chcecie żeby go zrobił Eduard.