karambolis8 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Witam. Na stronie Revella można głosować na propozycje nowych tematów. Zapraszam: http://ideas.revell.de/ideas/item/190/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Już zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Głos oddany. A wiadomo na jakiej zasadzie to działa ? Czy pomysł z największą ilością głosów zostanie zrealizowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Również mój głos dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Ja też nie popuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Ja dałem 3 głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 jest też Mi-14 i Mi-171 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Poszło na Ts-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Oddałem głos i dodatkowo udostępniłem na fejsie bo akurat mam wielu znajomych co pracowali przy morskich iskrach albo je oglądali na niebie na naszym osiedlu wojskowym Niech zagłosują i podadzą dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 klikłem i podałem dalej znajomym spoza modelarskiego światka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 A jak by ktoś miał konto tam już założone, to przy okazji jeszcze tak p-37 łoś w skali 1:72 fajnie by było wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Może być tylko 48. Prawie 2300 głosów na Iskrę wygląda porażająco w porównaniu z 30 na większość pozostałych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 CZY KTOŚ W KOŃCU ZROBI MI-8/17 W 1/48???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Może AeroPlast, poczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 http://ideas.revell.de/ideas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 A czy przypadkiem Aeroplast nie ma w planach TS-11 w skali 1/48 w swoich planach? Plotki krążą, a ja naiwny daje się złapać...choć nie, bo nie buduję modeli w innej niż królewska skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 widać, że trzymają rękę na pulsie bo już zmienili nazwę ECD na AHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 widać, że trzymają rękę na pulsie bo już zmienili nazwę ECD na AHD A co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=12408&q=airbus%20helicopter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Witam Nie wiem czy czytaliscie komentarze na stronie revelle. Komus sie tam nie podoba ze zostalo oddanych tyle glosow na Iskre i podejrzewa jakichs hakerow z programem ( Voting program) A ich idea bylo uniewaznienie tego calego projektu (TS11) Co Wy na to??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Są na tyle głupi, że nie są w stanie sprawdzić we własnej ankiecie na własnej stronie kto i z jakiego IP oddawał głosy? XXI widać nie jest dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Skasowali Iskrę. Szkoda słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Moze tym projektem zaintresuje sie producent Mi-2ki lub zainteresowac tym Eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 I tak oto powstał mit "Iskrę zrobiłby Revell, ale pewne osoby pozazdrościły murowanego sukcesu marketingowego i postanowiły projekt ukrócić już na samym początku". Nawet producent Mi-2ki uważa model tego samolotu za niesprzedający się, a wy chcecie żeby go zrobił Eduard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Co za bzdura, ale z drugiej strony czego się spodziewać po niemieckiej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi