Tenggeri Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 A ja za późno się zorientowałem, ze mam tak blisko nie nie dałem rady zajechać ;/ Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się wpaść i pogadać z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Jeszcze jutro możesz wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Witam ja byłem wczoraj spotkałem się z kilkoma z Was i zrobiłem fajne zakupki. Ogólnie wystawa powala wielkością jak i różnorodnością modeli. Myślę że każdy znalazł coś interesującego dla siebie. Mi podobały się pancerniki i lotniskowce w skali 1:700, fajnie było zobaczyć jak te ,, kolosy'' prezentują się obok siebie. Teraz jak mamy plakietki z naszym logiem łatwiej będzie się odnaleźć na konkursach i wystawach. Pozdrawiam i za rok jestem też na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2014 Witam Rozpoczynamy wysyłanie przypinek z logiem naszej grupy. Zapraszamy wszystkich zarejestrowanych członków naszej grupy mieszkających w UK do przesyłania swojego adresu korespondencyjnego w wiadomość priv. Część z Was odebrała już przypinki na wystawie w Telford, tym którym się nie udało będę wysyłał przypinkę pocztą (bez żadnych opłat oczywiście - przypinka i przesyłka gratis). pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Nie mogę się doczekać! A tak trochę odbiję od tematu z nadzieją, że pomożecie Panowie. Otóż jestem na wyspach od 3 miesięcy z kawałkiem i od przyjazdu poszukuję czegoś co by zastąpiło sidolux. Albo kijowo szukam albo czegoś nie wiem i widzę to w każdym sklepie tylko nazwane inaczej i zastosowanie może być podane inne. Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Kiedyś to się Johnsons Kler nazywało. Potem to z rynku wycofali. Ja zorganizowąłem sobie Sidolux z Polski - rodzinka przywiozła. Ostatnio nawet moim Brytyjskim kolegom załatwiałem Sido, bo twierdza że nic tutaj takiego nie ma. Sam chętnie się dowiem o opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2014 Cześć Piecu jak masz pilną potrzebę to na dniach będzie do mnie szła paczka z polski to mogę dodać do listy życzeń. Jak co to fon lub pw. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 W Birmingham widziałem w jednym z polskich sklepów. Może masz jakiś w pobliżu to by Ci sprowadzili butlę Sido. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Zamiast sido mozna uzywac tego: Pledge Klear Multi-surface wax, 750ml, floor shine Nowe opakowanie starego Klear'a, formula tez inna bo produkt jest mleczny ,tak jak nasz sidolux, a nie przezroczysty jak kiedys. Dziala bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 przepraszam ze pytam , czy ze mna jest cos nie tak ze usuneliscie moje posty ?? czyzbym pogwalcil regulamin ?? Nie wiem czym sobie na to zasluzylem ale skoro tak to niech bedzie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2014 Cześć Dziś były drobne porządki w wątku i skasowałem kilka postów przez nieuwagę ;-) Wszystko jest ok. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 dzieki za odpowiedz.niestety nie dodales do mapy tej imprezy o ktorej pisalem, rozumiem ze nie ma chetnychna wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2014 No własnie ten post przypadkiem poleciał - czy mogę prosić jeszcze raz o nazwę tej imprezy - zaraz ja dodam :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 http://www.modelminiatures.com//images/Shows%20UK%202015/Fleet%20Air%20Arm%20Museum%20Show%20Feb%202015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2014 Super, dzięki za link. Jutro dodam do listy. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 rowniez dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Greif właśnie do mnie leci mały zapas sidoluxu. Matula się zlitowała i zakupiła. Pytałem na przyszłość i z czystej ciekawości. Dzięki wielkie za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2014 Właśnie dodałem do MAPY imprezę która odbędzie się 21.02.2015 w Royal Navy Fleet Air Museum. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 witam serdecznie. Dzisiaj jak co roku wypadaja urodziny mojej zony wiec wieczor zaplanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Grudnia 2014 Ja niestety nie dałem dziś rady bo chory jestem. Myślę, że przeniesiemy spotkanie na przyszly weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2014 Witam! Zgodnie z zapowiedzia, dzis o godz 10pm rozpoczynamy konferencje online. Serdzecznie zapraszamy! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Koledzy, jest jakis angielski odpowiednik Sidoluksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Grudnia 2014 Pledge Klear https://www.google.co.uk/shopping/product/4490558412343975207?q=pledge+klear&client=safari&hl=en-gb&biw=375&bih=559&prds=paur:ClkAsKraXyeK-udmOTwkYnX39ZHcpnv8wN48PXw0xKJ7u4QiapxFlk2-FqtkprwrnTFhHl8zHmipIMokO7tJMigA9s3w6iUcr5SXXOhE1Wj3uy0EBuNb9MOAkxIZAFPVH71qKPO--eKZLs_CcMNXHCbu7H78qA&ei=oQqgVLDnNIzB7AbNkICgDg&ved=0CHAQqSswAQ#sgro=o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lescheq Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Witam, na poczatku wszystkiego najlepszego w nowym roku kilka dni temu zaczalem kleic dla przyjemnosci, wszelkie uwagi mile widziane moj nick: lescheq postcode : OX11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2015 Witaj lescheq Zostałeś właśnie dodany do naszej mapy modelarzy w UK. Zerknij proszę na link - nie daleko Ciebie jest kilku kolegów, jestem pewien, że łatwo nawiążesz kontakt z nimi :-) Przypominam także o naszym spotkaniu online - najbliższe odbędzie się zgodnie z tradycją w pierwszą Niedzielę miesiąca czyli 4.Stycznia.2015 o godzinie 10pm - Zapraszamy!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi