Gość Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Ale zydle to mu zrobiles stylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Matko! Wnętrze kojarzy mi się...z jakimś makabrycznym, starym gabinetem dentystycznym z oszalałym stomatologiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Za wiele miejsca to tam nie mieli Wykonanie jak zwykle pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Środek elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Wykonanie wnętrza i silnika robią wrażenie. Aż się prosi o niezamykanie. Swoja droga, oryginalne wnętrze pojazdu jeszcze nie ujawniło się i to jest interpretacją autora modelu. Mam nadzieję, że w oryginale tych siedzeń był troszkę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 A czemu on ma dwie kierownice? Bo jeździł do przodu , tak samo i do tyłu . Dobre rozwiązanie , jak trzeba było robić nagle zrywkę z miejsca zdarzenia kojarzy mi się...z jakimś makabrycznym, starym gabinetem dentystycznym z oszalałym stomatologiem... , coś w tym jest .... Faktycznie , według tej interpretacji wnętrza , istniało tam "przeludnienie" , podróżując w takich warunkach odczuwał bym raczej dyskomfort Janusz , Bazyl , Jarek , dzięki za dobre słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Faktycznie szkoda go zamykać. Zostaw go jak jest i bierz się za następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Znakomity warsztat. A Chłodnica jest hiperrealistyczna !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Wygląda mi to na jakiś szwabski dowcip typu "Ilu Polaków zmieści się w Ehrhardzie?"...ale bardzo mi się podoba. Inna sprawa, że po poście makinena podczas oglądania wątku odczuwam grozę. Narastającą grozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Kierowca nieźle musiał sie nawyginać co by dotrzeć na koniec autka...chyba że tylny strzelec miał uprawnienia kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Helołłł Dzięki za komentarze . Zacząłem pracować przy wnętrzu karoserii : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Dobry jest! a te zielone prostokąciki to co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Kontynuuj, dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Dzięki , zielone to skrzynki amunicyjne widziane od dołu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Rewelacja. Szkoda, że mało co z tego będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Tam jest gaśnica? Mieli takie cuda w autku? Ładnie wnętrze wygląda, chociaż zgodzę się z przedmówcą, widać będzie nic albo i mniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) Pokrakowi polepiłem karoserie , dostał mundur pułkownika i pierwszego łosza na błyszczącym . Drugiego strzelę po macie : Edytowane 21 Lutego 2015 przez Gość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Ciekawie wygląda na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Lepiej niż ciekawie. Świetnie Czekam na lekkie zacieki i będzie piękna maszyna wielkopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Dzięki chłopy Myślę Jarku , ze utrafiłeś z tym kolorem od Miga świetnie , dzięki za wskazówkę , bo bym pewnie mieszał i mieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Karoseria wygląda super Kolorek dobrze dobrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 nitowanie pierwsza klasa - szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Jestem pod wrażeniem. Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Świetny model się zapowiada, malowanie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Lutego 2015 Autor Share Napisano 27 Lutego 2015 Dzięki chłopy . Tymczasem kroczek do przodu i zacząłem ciuranie . Jeszcze zostało zbarokować kółka , powklejać wszystkie klapki i drzwiczki , zrobić uzbrojenie i popigmencić : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi