bożo wpożo Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Pokrak wędruje na półkę i biorę się za następnego : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Fajny brzydal, podoba mi się. Któregoś dnia pewnie też się na niego skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Ładnie zrobiony. Nie nachalnie styrany acz z umiarem ubrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Zajefajny - klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Bardzo ładny , ekstraklasa az przyjemnie oglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 bożo - jak zwykle mistrzostwo w wykonaniu malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Ekstraklasa! Naprawdę bajeranckie malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 31 Grudnia 2014 Bardzo mi się podoba! Super robota! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Ciekawostka. Zanalazłem tam dwa zdjęcia podpisane September 1939. Przez chwilę myślałem, że Wermacht podsiadał je już w 1939 co wzbudziło moją ciekawość. Jednak opis „Treffen deutscher und sowjetischer Soldaten” pozwala się domyślać, że te egzemplarze były w rękach radzieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Bardzo fajny A te fotki BA-10 to bodajże w Lublinie były zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Bardzo mi się podoba. Też muszę sobie kiego sprawić tyle że w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Tak jak pisałem w warsztacie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Piękny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Świetna praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze i dobre słowo . Cieszę się , ze model się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Chyba tu nie pisałem, więc napiszę...że bardzo mi się podoba ten fiński pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi