PrzemekK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Solo, a tak czegoś z pancerki to byś nie chciał zrobić? Pustynnego Abramsa, albo brytyjskiego Challegera (wersja 1 lub 2). A jak już jednak samolot - to poproszę EE Lightninga. Brzydkie toto, nietypowe. Aż ładne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie, nie, tylko lotnictwo, tylko na tym trochę się znam, zresztą tylko to mnie pociąga. Ech, Lightning fajny jest, lubię ten samolot, ale jakoś nie mam na niego apetytu teraz. Ciągle kusi mnie F-16 i A-37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 A może coś z tej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie, nie, tylko lotnictwo, tylko na tym trochę się znam, zresztą tylko to mnie pociąga.Ech, Lightning fajny jest, lubię ten samolot, ale jakoś nie mam na niego apetytu teraz. Ciągle kusi mnie F-16 i A-37. bierz na warsztat szestnaskę plis - chętnie pośledzę i wesołych świąt FOR EWRYŁAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 A może coś z tej bajki zajechana fota ale to trzeba walić od podstaw bo z zestawów lipa jest:) a skąd możemy dane oprócz filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 A może coś z tej bajki Obawiam się że nie mam żadnego z tych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Pierwszy u góry na lewej kolumnie- TIE Advanced Fighter na Twoim zdjęciu Efszesnastki nie dość, że są oklepane, to StarWarsom nie podskoczą. Niech Moc będzie z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 F-16 oklepane? Pewnie tak, każdy modelarz pewnie na tym forum zrobił ich po kilka. Ale ja nie. Dla mnie żaden model nie jest oklepany, o ile chcę go zrobić. A jeśli go chcę zrobić, to znaczy że cieszy mnie taka robota i taki model. Zrobienie ładnego, poprawnego, czystego i dobrze pomalowanego F-16 byłoby wielkim sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Myślę, że TIE nabyłeś, bo chciałeś go zrobić. Jest ich zdecydowanie mniej, niż galerii i relacji z "eFa". Zrobienie ładnego, poprawnego, czystego i dobrze pomalowanego TIE również byłoby wielkim sukcesem. Jak i sukcesem jest zrobienie w taki sposób każdego innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 No dobra, po prostu jakoś mi się nie chce robić tego TIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 No to pokaż to jedno jedyne pudełko, zamiast kilkunastu różnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 No pisałem: F-16CJ albo A-37B, chyba że mi się odmieni. Ewentualnie gdyby ktoś mnie przekonał do czegoś innego, na przykład jakimś fajnym malowaniem, albo dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Niech Ci się przyśni świetnie wykonany, ciężko obwieszony, zakurzony i wytarty, zużyty i połatany, groźny i piękny Dragonfly Rzecz jasna - pięknie wykonany przez Ciebie. Taki sen proroczy niech to będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Hmmm to moze Gripen Kitty Hawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Może czas odpocząć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dragonfly ma takie samo malowanie jak F-100, którego już masz. O ile nie masz jakichś innych kalek do niego, to rób F-16 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 A ja bym sie upieral przy Gripenie w okazjonalnym malowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dołączam do optujących za Gripenem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Ludzie, Gripen jako przerywnik w czasie prac nad Rafale? No litości... Przecież to jak dwa takie same samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie obrażaj mi Gripena. ;) Jest dużo ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Salo po przemyśleniach niech będzie F-16 w metaliczym kamo. Kolega Dorota poległ ciekaw jak sobie Ty z nim poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Masz na myśli kamuflaż Have Glass? Dla mnie to w tej chwili za trudne, nie wiedziałbym za bardzo jak to zrobić, ale wiem że Karambolis nad tym pracuje, zobaczymy jak jemu wyjdzie. Zresztą powiem szczerze, że nie podoba mi się ten kamuflaż, a widziałem raz taki model - wyglądał trochę jak zabawka, a nie miniatura prawdziwej maszyny. Ja bym chciał zrobić normalny, szaro-szary kamuflaż, zwykłego, przeciętnego F-16C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Z tego co pamietam to kolega Dorota polegl na kalkach a nie na malowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Jeżeli kusi Cię F-16 to zrób F-16 i sprawa załatwiona. A może F-106? ciekawa maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 F-106 rozważałem, ale może jednak trochę później, bo to w sumie taki ponurawy, szary olbrzym, więc może inną razą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi