bazylms Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Model całkiem ładnie zdetalowany, choć w kilku miejscach nie obyło się bez szpachli. Do modelu dołożyłem metalowe lufy i gąsienice Friulmodel. Warsztat tutaj - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=46301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Piękna robota. Rewelacyjnie pomalowany z wyczuciem obity i w sam raz ubrudzony. Acha i muszę przyjechać do ciebie na korepetycje z fotografii PS. Krzysiek szkła peryskopów przydało by się poprawić. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Wygląda świetnie. Malowanie to już wszyscy chwalili w galerii. Ale górna część gasek nienaturalnie prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Ogólnie świetna robota, tylko się przyczepię do tych zapasowych gąsienic po prawej stronie ,jakieś takie za mało zróżnicowane, reszta miód malina :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Tak pięknie Ci wyszedł, brudzenie i obicia wykonane ze smakiem, może i ja kiedyś się tak nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Dzięki PS. Krzysiek szkła peryskopów przydało by się poprawić.Całkiem o tym zapomniałem - domaluje się. ...tylko się przyczepię do tych zapasowych gąsienic po prawej stronie ,jakieś takie za mało zróżnicowane...Z nich jestem najmniej zadowolony,też mi się nie podobają. Ale górna część gasek nienaturalnie prostaFakt, napięte jak baranie ****. Ale po dołożeniu jednego ogniwa wyglądały jak w KW, więc wybrałem mniejsze zło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo ładny czołg jak zwykle zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Jeśli to nie będzie kolejny model na głównej, to będę naprawdę zaskoczony. Szczególnie podoba mi się trzecie zdjęcie od końca. Nie przypominam sobie żadnego modelu w radzieckich barwach który swoim wykonaniem zrobił na mnie tak pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Niezły "kanadyjczyk" Uwzgledniając realia frontu wschodniego i poziom obsługi mechaników RKKA fajnie byłoby nieco sponiewierac plamami paliwa i smarów pokrywy silnikowe. ale i tak pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Jak dla mnie jeden z najlepszych Twoich modeli. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Krzyśku, patrzę z rozkoszą... Nie dość, że dobry model, sklejony czysto, to jeszcze malowanie "pierwsza klasa" i nie nadmiernie brudzony i "eksploatowany".... Byle tak dalej! Pozdrawiam. ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 I tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Lutego 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Lutego 2015 Ekstra! Bardzo ladnie pomalowany i ubrudzony! Wysoki poziom trzymasz!!! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Piękny!!! Tylko koszt modelu duży (gąski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Jak już mam wchodzić patrzeć co się dzieje w temacie a jest to już druga strona to poproszę jeszcze dodatkowe zdjęcia miło się będzie włączyło str 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Świetna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Fajoski Tempo tez niezłe. Może następny z blachami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2015 Autor Share Napisano 27 Lutego 2015 Dzięki raz jeszcze. Przemek znasz moje zdanie na temat metalu na modelu. A swoją drogą to trochę tu dałem, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Super wykonanie. Czołg jest paskudny jak nieszczęście ale model... fiu fiu. Wysoka kultura. Gratuluję. Kolega niepokojąco prędko się rozwija. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Aj tam "niepokojąco prędko". Kolega zawsze walił świetne modele, z czasem tylko warsztat udoskonalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Model I klas . Podoba mi się. Tak trzymaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi