rhinoceros Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Z przyjemnością patrzę... Widać, że masz z tego dużą frajdę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 To jest pierwowzór robota minerskiego TALON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Super detal i piękna praca. Aż szkoda malować. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Masz rękę do tej materii, nie ma co! Maluj, bo teraz już się przyjemnie ogląda, a po dalszych zabiegach będzie cacuszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Świetnie się to prezentuje.Bardzo steampunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Szacun, zapowiada sie niezly odpal! Trzymam kciuki za sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Świetny I zgadzam się z przedmówcami. Powinien coś ciągnąć np. taki zestaw do wyrobu sznapsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 I zgadzam się z przedmówcami. Powinien coś ciągnąć Ale wtedy będzie "PROSIŁ SIĘ O PODSTAWKĘ " , wrecz będzie jej żądał , a bożo nie ma specjalnie mocy do takowej . Swoja drogą , to już bardzo chciałbym go malować , ale cały czas jestem w polu , mimo , że poświęcam mu po kilka godzin dziennie . Strasznie pracochłonny jest ten model z tymi żywicznymi cyngwajsami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Niech coś ciągnie - może krasnoarmijny burdel na kółkach, a podstawka z figurkami: dziewczynki i dyrektor: karzeł z pepeszą i w budionnówce na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Niech coś ciągnie - może krasnoarmijny burdel na kółkach, a podstawka z figurkami: dziewczynki i dyrektor: karzeł z pepeszą i w budionnówce na głowie? A nad tym wszystkim majestatycznie unosi się Cthulhu, energicznie wyma:bip:ący transparentem "'...a dajcie więcej pograć Orlando Sa, panie Norweg" No byłoby cudnie, ale nie wymagajmy zbyt wiele- dostajemy i tak bardzo dużo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Wygląda przecudnie jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Po co ta siatka od chłodnicy ? To chyba jedyny element, który mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 I co, temat będzie kontynuowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Mam zawód wyuczony "SLAVER", specjalizacja "hobbyści". Cieszcie się, że nie jesteśmy na torze do gry w kapsle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 torze do gry w kapsle Lordzie-większość z tu obecnych nigdy nie grała w kapsle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 bożo wpożo - jak tam pokrak... nie zardzewiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Pokrak w rdzawym podkładzie stoi i czeka . Miałem ostatnio trochę spraw do załatwienia , a od dwóch tygodni .... jest na tym świecie bożo wpożo junior . Musimy wpaść w rytm dnia i nocy , a zwłaszcza nocy i będę mógł znikać w mojej jamie z modelami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Gratuluję potomka, zdrowia całej rodzinie życzę, ale ta twoja nadzieja, że spokojnie znikniesz w modelarskim bunkrze budzi u mnie uśmiech politowania...."ech, młodość, naiwność"- że zacytuję słowa klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 bożo - to tylko pogratulować następcy to widzę że walka cały czas trwała tylko zupełnie na innym froncie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 Również gatki. To przynajmniej nie masz się lepiej ode mnie, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Musimy wpaść w rytm dnia i nocy , a zwłaszcza nocy i będę mógł znikać w mojej jamie z modelami . Ja zmierzę się z tym wyzwaniem gdzieś w połowie września - juniorka w drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Bożo! Po narodzinach syna, do hobby wróciłem dopiero gdy miał 2 latka a i tak musiałem wszystko chować, co by nie złapał w rączki. Ale gratuluję i życzę powodzenia. PS: Teraz ma 11 i niestety do hobby "starego" się nie garnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Dziękuję Nie jest tak tragicznie Pokolorowałem kolorkami bazowymi budę traktorkowi , rzuciłem sidoluksem i położyłem pierwszego łosza . Teraz pójdzie w mat i zacznie bożo ciuranie , męczenie i mordowanie stalińca : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Piękniusi! Gąsienice fajnie zmalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Świetny Tylko jeszcze silnika brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi