LukaszM Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Kolejny gotowy. Nie będę się rozwodził nad samym zestawem bo generalnie jest znany. Zachęcam jednak do komentowania mojego wykonania. Dzięki za uwagę. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 "Wow" chciałoby się zakrzyknąć, gdyby szczęka mi się nie potoczyła pod biurko! Przepiękna robota! Malowanie, wyważone brudzenie. Po prostu WOW. Po prostu cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Nooo....jest moc-Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Bardzo ładny model i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Myślałem, że to prawdziwy Cudo. Jak długo składany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Przepiekny! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Piękny model, super zdjęcia. Gratuluję bardzo udanej pracy. BRAWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 1 Maja 2015 Autor Share Napisano 1 Maja 2015 Dzięki Panowie! Wszystkim razem i z osobna: Solo - dzięki za niezmiennie niemal natychmistowy komentarz! Rizzi - wasza delegacja grupowa miała okazję go zobaczyć w Świdniku. Sat - składany bez pośpiechu przez pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Wykonanie pierwszorzędne! coraz bardziej się nakręcam na ten model i zrobienie go w kamo z czachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Precyzyjne wykonanie, doskonałe malowanie, subtelny weathering, ładne zdjęcia. Elegancja Francja...choć USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 2 Maja 2015 Autor Share Napisano 2 Maja 2015 Dzięki Panowie. Wykonanie pierwszorzędne! coraz bardziej się nakręcam na ten model i zrobienie go w kamo z czachami THX! Też najpierw takiego chciałem, ale trafił się okazjonalnie inny to nie wybrzydzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Ja samolotów prawie wcale nie robię. Prawie, bo kupiłem sobie ostatnio jeden taki właśnie ze względu na bajeranckie malowanie. Oczywiście nie oczekuję że mi się uda. Najbardziej co mi się jednak nie podoba w twoim modelu to.... brak warsztatu na którym można by się oprzeć budując model. Ze swojej strony mogę jedynie napisać że model wygląda rewelacyjnie i mam nadzieję iż wyląduje na pierwszej stronie, bo miejsce tam mu się należy. Czy oprócz samego zestawu dodałeś jeszcze jakieś postmarketowe gadżety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Świetny model, co tu dużo pisać Ciekawi mnie tylko jak kładła się ta duża kalka na stateczniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Wykonanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 4 Maja 2015 Autor Share Napisano 4 Maja 2015 [...] brak warsztatu na którym można by się oprzeć budując model. Ze swojej strony mogę jedynie napisać że model wygląda rewelacyjnie i mam nadzieję iż wyląduje na pierwszej stronie, bo miejsce tam mu się należy. Czy oprócz samego zestawu dodałeś jeszcze jakieś postmarketowe gadżety? Generalnie warsztatów nie prowadzę bo byłyby takie rozwleczone w czasie. Poza tym nie uważam żebym, na którymś z etapów robił coś niesamowitego, wartego pokazania. Chociaż nie wykluczam na przyszłość takiego wątku. O tym gdzie będą zdjęcia ja nie decyduję i też nie będę oceniał czy tam powinno być czy nie. Nie dodawałem żadnych gadżetów. Uważam, że to co było w pudle wystarczyło. Świetny model, co tu dużo pisać Ciekawi mnie tylko jak kładła się ta duża kalka na stateczniku. Pozdrawiam Dzięki! A kalka się nie kładła. Statecznik pomalowałem, a z kalki wyciąłem tylko granatową część i oznaczenia. Obawiałem się problemów z ułożeniem, chociaż może nie potrzebnie bo kalki kładły się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Piękny po prostu piękny , świetne zdjęcia zwłaszcza fota nr 5 . Gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Tak mi się twoje malowanie spodobało że go sobie kupiłem. Oczywiście pewno nie wyjdzie tak jak twój, ale co tam....ważne że na półce leży, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 No i bardzo fajnie. Kibicuje. Chociaż na twoim miejscu zwróciłbym też uwagę na malowanie nr.1 (to z frontu opakowania). Ale gdybyś się nie zdecydował to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Tak mi się twoje malowanie spodobało że sobie kupiłem.... ...zestaw 1168 ( good morning ). I to wcale nie ze względu na "czachę". Może uda mi się go sklecić tak by chociaż trochę przypominał F-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi