Rhayader Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Jaki śliczny karabinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Cóż to za sołdat w czerwonym wdzianku przy płacie? I - wybacz ostre słowa- modele robisz fajne, ale o robieniu prawdziwego bajzlu na biurku to ty chłopie bladego pojęcia nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 Ale to jest tylko ta czysta część biurka, na której jak n aplażyh lezy zdechły wieloryPP, pozostała część biurka nie jest już tak ładnie poukładana i wysprzątana Sołdat to jeden z tych co roszczelali Ciapkową ( byłą ) oblubienicę, tą z warstwą tynku na twarzy i w różowych sofixach Karabin jak karabin, ale gorąco polecam te masterowe lufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Zobaczylem pudelko na zdjeciu I pomyslalem, ze jestes amatorem starych kart dzwiekowych do PC. Dopiero potem skojarzylem, ze to od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Października 2015 Autor Share Napisano 14 Października 2015 Masz rację, zapomniałem już nawet że takie karty istniały dawne dzieje. Zalepiłem niebieskie toto i jutro chyba zacznę ciapać pierwszy zielony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Trochę to trwało, ale nie leniłem się Bazy położone, teraz bedzie zabawa z oznaczeniami paskami zęatymi mordami i innym badziewiem Ciekawym waszych opinii, więc nie krępujcie się WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 ...świetne te malowanko wychodzi,bardzo delikatne i fajnie pocieniowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Jedno pytanie - ale serio nie wiem, to nie krytyka: - jak na niektórych powierzchniach masz styki różnych plam kamuflaży, to na zdjęciu w tych miejscach jest rozjaśnienie. Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Bardzo elegancko to malowanie wyszło - podoba mi się. Ryba nabiera wody w usta oraz kształtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2015 Autor Share Napisano 7 Listopada 2015 Podziękował Panowie, podziękował, jak zwykle sobie experymentuję, na okrętach nie zawsze jest okazja żeby sie tak pozabawiać.... Rozjaśnienia maja być na wystających elementach konstrukcji, te kilka miejsc o których wspomniałes to wypadek przy pracy, zniknę je później jak będę ciurał olejami i innymi chemicznymi wynalazkami. A czepiać się jak najbardziej wolno, ba nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Ciągle zapominam że tego Wieloryppa kleisz. fajnie teraz wygląda. A tak na marginesie. Przez twoje namawianie i inne takie kupiłem ostatnio dwa pływadła - FaszystoFski pancernik Bismarck i jego nieszczęsną ofiarę - pochdzący od five'o'clock-ów HMS Hood. Zrobiłem tylko małą skuchę i muszę się pozbyć teraz blach od Dużego Edka, pokładu Pontosa i lufek metalowych do Bismarcka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 No właśnie Twój input jakoś mi zaginął, teraz wiem kogo tu brakowało Widzę że pływadła od razu z grubej rury Osobiście za podwójnymsmarkiem nie przepadam, ale z chęcią poobserwuję. A co natrzodziłeś że chcesz się pozbyć|? Zła skala? No właśnie, te pływaki w 1:350? Dziś zapodam fotki wieloryppa po zdjęciu tasiemek, teraz bardziej przypomina papugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 No i wyfukane w zasadzie, trza będzie jeszcze lakierami popsikac przy kalkach i po olejach, ale ogólnie fukawa idzie w odstawkę. Jutro powinienem wziąść się za bary z kalkami, obaczym co wyjdzie. No i z załogOM na stanowiskach Bedę też musiał odkopać mój najmniejszy pYNdzel i namalować zEMbiska WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Bardzo elegancko i ogólne deża WU i szapo BA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Ale dlaczego Zofija na pozycji pierwszego pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Oj Solo, Solo przecież juz na początku zostało ustalone komu przypadnie miENtka podusia pod dupsko.....a ona idzie razem z robotą w przednie j kabinie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Aaaa, myślałem że Zofija jest ze służb, uprawnienia ma specjalne, czy coś, i może pilotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Listopada 2015 Autor Share Napisano 21 Listopada 2015 Służby, służby za dużo wiadomości ogladasz, chyba za często pokazuja Antoniego Zdzisławowicza Ze służb to jest Pułkownik Mitrofanow, nota bene złagodzono mu ostatnio karę, zamiast szorować kible w Twierdzy, objął dowodzenie Flotyllą Gumowych Krokodyli Najjaśniejszego Pana (jednostka zajmująca się zdobywaniem informacji w delcie Nilu). Ciapek i Zofjia to tylko nisko wykwalifikowany personel pomocniczy No dobra tak wygląda przygotowany do olejowego szału: WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Jaka elegancja. A te jasne pręgi na wybrzuszeniach, jak mniemam, to preshading, czy jakoś to tak równo wycieniowałeś po pomalowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Te gustowne zasłonki w oknach... Widać kobiecą rękę w wystroju wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Dobrze Solo mówisz preszejd. Naciapałem pomiędzy żebrami kolorami bazowymi a potem dawałem rozjaśnioną bazę na to, aż byłem zadowolony z efektu. Mocno delikatne to wyszło, ale w sumie takie maiało być, trochę teraz te zaciemnienia pomiędzyżebrowe zróżnicuję olejami. Na kadłubie też będę musiał, te mutatntyczne kalki zniwelowały większość efektu różnicującego z fukawy. Ogólnie to dosyć mam tych kolorowych papug, cokolwiek będę robił następne będzie bez wymyślnego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Listopada 2015 Autor Share Napisano 28 Listopada 2015 Pociapałem olejami , lekutko i z wyczuciem. Zofjia zażyczyła sobie korekty firanek, bo "jakieś takie plaskate były" Zapodałem też "drzewienny" kolor, bo będzie pewnie schło dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 Kolejny krok w stronę zlepienia w końcu jakiegoś okrętu Coś mnie się rozciągnęła w czasie ta wielorybia papuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Pięknie, pięknie... Apropo ostatnio Zdzisławowicz pytał w mainstremowym medium przekazu kto to ten Gała jest i dlaczego jeszcze nie ma brzozowego kołka tylko wkręca jakiś metal w dziób... Wiesz ... W kraju mamy małą rewolucję - musisz być uważny teraz. Oczywiście odnoście preshadingu bo nieco nierówno leży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2015 Oj blacman blacman, brzozowy to może być tylko krzyż, TEN KRZYŻ Bardzo cieszę się że nie ma mnie w kraju, chociaż Antoniego Zdzisławowicza i tak muszę oglądać w telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi