Pasqual Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Przepraszam za wprowadzenie w błąd z tymi kalkami. Wiedziałem, że ktoś robi podobne kalki i tym się po prostu zasugerowałemhttp://www.martola.com.pl/pl1563/produkty49572/polish_air_force_mig_29_heroes_of_kosciuszko_ No właśnie o to mi chodziło, wszystkie White Eagle, Caracal mam ale 114 z Horbaczewskim po prostu nie uświadczyłem. Stwierdziłem, że musiały mi gdzieś umknąć w czyjejś ofercie dlatego, zapytałem o tą niby tańszą opcję. No cóż, teraz już wiem, że nie przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Mam nadzieję, że kalki do 114 będą w miarę poprawnie kolorystycznie, bo White Eagle są za jasne, niemalże białe, a Caracal sporo za ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Konwersja Mi-14 z Neoomegi http://scalemodels.ru/news/10141-anons-neomega-1-72-konversija-mi-14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Z przeliczenia wychodzi 90-100zł za taki zestawik. A jakie są opinie o firmie Neomega? Bo ja osobiście jeszcze nie miałem przyjemności się zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 akurat przy Mi-14 jeśli chodzi o bryłę to ujdzie ale wnętrza to lepiej nie pokazywać.http://scalemodels.ru/news/10141-anons-neomega-1-72-konversija-mi-14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Egoztyczny Mirage III E w zapowiedziach u RV Aircraft. Ciekawe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 A cóż to za potwora... Wygląda mi to na czwartego, nowego Tomcata w ciągu około roku. No to teraz czas na Kinetica i Kitty Hawk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 A cóż to za potwora... A to nie ma być czasem diecast? przy którymś ze zdjęć na FB jest odpowiedź że "metal with plastic parts" Dodatkowo, wyłożone wokół "akcesoria" sugerują gotowy model Chociaż fakt, że na twoim zdjęciu wygląda na plastik może kwestia szarego podkładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Może tak być. Ja opierałem się na ich stronie, gdzie niczego o "die-cast" nie ma w przypadku tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 na ich stronie to w ogóle mało co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 A jednak to chyba model plastikowy, Cybermodeller dodał go właśnie do listy planowanych modeli w tym roku: http://www.cybermodeler.com/special/kit_acft_scale.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Model wykonany zgodnie z instrukcja. Zdjecia dzieki zyczliwosci jednego z kolegow... Mysle ze komentowac nie trzeba, wnioski narzucaja sie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 I znow problem ze zdjeciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Wiem ze po mojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) Tym razem sie udalo... Model wykonany zgodnie z instrukcja... Zdjecia otrzymalem dzieki zyczliwosci kolegi... Jest to oczywiscie najnowszy produkt Italeri... Wg mnie kalkomanie wykonane jako dwukolorowe mijaja sie z celem poniewaz tlo podkladu znacznie odbiega od koloru bazowego na prawdziwym samolocie... Italeri szlo szlo w dobrym kierunku ale nie bardzo im to do monca wyszlo... Edytowane 24 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Pomijając fakt, że malowanie samolotu jest dalekie od oryginalnego wzorca, faktycznie kalki nie wyglądają zachęcająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Pokryjomu w Mojehobby pojawiły się znienacka nowości Trumpetera Su-33UB MiG-29 9.13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 AMK pokazał projekt Kfira - model przeskalowany z 1/48, z drobnymi poprawkami. W zestawie będą jednoczęściowe rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Też przed chwilą mnie facebook tą informacją zaatakował. Na bogato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 67 cm długości, nieźle. Ten model wyjątkowo kupiłbym w tej skali. Ciekawe co to za producent, oby chińskie rowy ograniczyli do niezbędnego minimum, w końcu to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Mogę sobie wyobrazić. Zawsze chciałem mieć model tego bydlaka, więc jest szansa na zrealizowanie marzenia. Pytanie tylko co to będzie i kiedy. Na wszelki wypadek zaczynam się jarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Mogę sobie wyobrazić.Zawsze chciałem mieć model tego bydlaka, więc jest szansa na zrealizowanie marzenia. Ja to nawet nie muszę sobie wyobrażać. Kiedyś kolega miał model kartonowy w skali 1:33 na ścianie. Oj jak ja mu go zazdrościłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Daliby do tego jakieś ładne bombki atomowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Na stronie producenta jest już cena: $99,50. Sądziłem że będzie znacznie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Na poprzedniej stronie 8 silników, teraz tylko 4, ale też chyba nieźle ... Kinetic zapowiedział C-17A! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi