KRL Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Super wiadomość tym razem nie będę brał udziału w konkursie a założę szatę sponsorską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 @Reflect- a zapodaj mi na priva co by bylo do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 A dlaczego nie weźmiesz udziału? Szkoda by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Super, spróbuje wystartować także poza swoim działem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Panowie z wami walczyć, chętnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Heh, właśnie pomyślałem, że niegłupim pomysłem byłoby wystartować z tym samym Jaguarem w pustynnym kamo. Nigdy w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Nowy konkurs, super sprawa. Moze jakies szczegoly bo trzeba juz myslec nad zakupami :p. Zglaszam sie juz teraz jako kolejny sponsor nagrod Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 W sumie to pustynia czwórkę też mam. Ale raczej w lato czasu miał nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Tu nie ma co kombinować, choć Reflect ma ostatnie słowo, ale wydaje mi się że temat "Lat" jest jasny - per analogia w temacie "Zimy". Myślę że wszelkie tematy związane z wojnami w ciepłych krajach, w czasie upalnej pogody będą miały sens w tym konkursie. Pustynne kamuflaże, Wietnam, izraelsko-arabskie konflikty, Afryka... jest tego nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Wrażenie nie opadły jeszcze ,a czytam dopiero ,że kolejny konkurs "LATO" Za dużo się dzieje. Zwolnijcie proszę. Teraz zacząłem dioramę "Jesień" no może do lata ją skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Zaplanuj my go na przyszły rok. Bo inaczej to przez konkursy nie da się lepić tego co by się chciało, he, he. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Lepiej w tym bo wtedy lepsza motywacja aby skończyć model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Damy radę! Jak się bawić to się bawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 E tam, konkurs jest dobrowolny, kto nie da rady nie musi startować, najwyżej wystartuje w przyszłym roku. Dla mnie udział w czymś takim to dodatkowa motywacja, czasami bardzo przydatna. Jedna tylko uwaga do administracji: zakończenie konkursu 31 sierpnia, wraz z końcem wakacji to może nienajlepszy pomysł, bo wiele osób w sierpniu wyjedzie na urlop/wakacje i swoich modeli nie skończy w terminie. Być może lepiej przesunąć termin do końca września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Reflect — dziękuję za wkład/pracę/czas! Uczestnicy — gratuluję każdemu startującemu podjęcia wyzwania, a tym którzy skończyli podwójnie, że zdążyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Czasu było naprawdę dużo tera żałuję że podjąłem się wyzwania wykonania Tornado lub Harriera w typowo zimowym kamuflażu wraz z cysterną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Reflect - chylę czoła za ogrom pracy jaką w całość włożyłeś Myślę że też należy ci się jakaś specjalna nagroda - a chociażby medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2016 Szybki update - mam już prawie całą listę adresów do wysyłki. Czekam jeszcze na przesyłkę z grawerni (medale). Dyplomy wydrukowane, koperty w czwartek. W międzyczasie będę wysyłał sponsorom wasze adresy. Proszę uzbroić się w cierpliwość - staram sie jak najszybciej jak to tylko możliwe, ale muszę pogodzić pracę, rodzinę etc ;-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 No to czekam na dane do wysyłki. Przede wszystkim chciałbym Ci Dzielny Adminie pogratulować efektów twojej pracy i wyrazić podziw za twój wkład i zaangażowanie w organizacjękonkursu. Oby w naszym modelarskim świecie było więcej takich osób jak Ty. Biję pokłony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2016 Witam Dziś rozpocząłem wysyłkę informacji do sponsorów. Wszystko jest załatwiane drogą mailową. Sponsorzy - proszę sprawdźcie swoje skrzynki. Kolejna sprawa jest taka, że kategoria specjalna 2 miała tylko dwóch partycypantów - nagród mamy więcej, więc nagrody dla 3-ciego miejsca (które nie zostało obsadzone) będą rozdysponowane na miejsca 1 ("Messerschmitty nad Sofią. Wspomnienia bułgarskiego asa lotnictwa myśliwskiego" Stojan Stojanow) oraz 2 (IBG Models Diamond T 968 Cargo Truck 1/72) Dwóch ze zwycięzców postanowiło przekazać nagrody kolejnym w kolejce i tak: Klasa 1 Samoloty i śmigłowce Miejsce 2 oddaje swoje nagrody dla uczestników 5 (Spitfire Mk.IXc 1/48) oraz 6 (Zestaw płócien ściernych) Miejsce 3 oddaje swoje nagrody dla uczesników 7 (Spitfire MK9 1/72) oraz 8 (Zestaw płócien ściernych) Klasa 2 Pojazdy wojskowe Miejsce 3 oddaje swoje nagrody dla uczestników zajmujących odpowiednio miejsca 5 (Italeri WWII Military German Army) oraz miejsce 6 (IBG Models OTTER Light Reconnaissance Car 1/35) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Nie jestem pewny czy dobrze odczytuję ale nagroda za 2 miejsce powinna powędrować do osoby która zajęła 4 miejsce a nagroda za 3 miejsce do osoby z miejsca piątego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Stycznia 2016 Już tłumaczę Zerknij sobie na listę nagród tutaj W klasie samoloty i śmigłowce nagradzane były 4 miejsca. Ty zgarnąłeś 2 i 3 pozycję. Ponieważ 2 pozycja to były dwie nagrody - rozbiłem ją na uczestników z zajętymi pozycjami 5 oraz 6. Następnie Twoja wygrana z pozycji 3 też zawierała dwie nagrody i analogicznie obdarowałem pozycję 7 oraz 8. Mam nadzieję, że przyniesiemy takim rozwiązaniem więcej uśmiechów :-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Dzięki Christian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Za 3 miejsce w kat. specjalnej 2 jest jeszcze jedna książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 No dobra, tylko w samolotach są dwa 6ste miejsca - to do kogo wędruje nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi