gorlock Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Rusek skończony. Podstawka będzie jeśli mi się będzie chciało zrobić Model Dragona z blachami Voyagera, gąsienicami Friul, lufą Abera, Liną Eureka XXL, szczyptą własnej twórczości. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Znam tylko jedno słowo na określenie twojego modelu - przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Widzę kolejny śliczny czołg w twoim wykonaniu. A to zimowe kamo... Pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Oj, niech Ci się chce zrobić podstawkę, proszę.... Zdjęcie "od tyłu" świetne, jakby trójwymiarowe. To jest właśnie przykład na to, jak to zrobić, żeby ubłocić, a nie upaprać model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo ładny teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Wspaniały teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Nie cierpię ruskich ale model rewelacyjny! W odpowiedniej aranżacji mógłby robić na zdjęciach jako prawdziwy w 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Brawo, brawo, brawo! Wspaniały pod każdym względem model - zazdroszczę talentu i umiejętności, które widać w każdym centymetrze kwadratowym realistycznie odtworzonej powierzchni. Brak podstawki pozbawia go trochę kontekstu. Przyłączam się do apelu o jej wykonanie - żeby było widać, skąd gąsienice wyrwały te wygniecione resztki zeschłej trawy. Moskiewski kołchoźnik..., coś jak warszawski rolnik, mieli fantazję zaiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotjew 13lat Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Szczena opadła ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Koledzy chyba już wyrazili swoją opinię którą i ja popieram . Podoba się mocno i należy ci się nie jeden do wypicia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Takie malowanku podoba mi się coś a al MIG JIMINEZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Dla mnie 10/10! Czyli rzadko spotykane. Napisz dlaczego w konkursie nie brałeś udziału? (podejrzewam ale wolałbym gorlock żebyś sam napisał jeśli możesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Malowanie w dechę świetna praca do inspiracji ,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Fajny zimowy teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Nie można się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Piękny! Ochów i achów mi zabrakło aby zachwyt mój wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2016 Napisz dlaczego w konkursie nie brałeś udziału? Model złożony był już ze 2 lata temu a teraz dopiero pomalowany. Z tego powodu, jak sądzę nie kwalifikował się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Efekt końcowy- świetny! Szacunek za warstwowe malowanie i błotko. Jeszcze jedno: "Ach!" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Mega mega niesamowity efekt. Wielki szacunek za takie wykonanie Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Mistrzostwo swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Dziękuję za wszystkie opinie i komentarze. Podstawkę postaram się zrobić w niedalekiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Moim zdaniem artystycznie malarsko - znakomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Niespecjalnie podobają mi się teciaki jako czołgi (tak ogólnie), ale to jest cudeńko. Ale to co zrobiłeś, piękne jest. Wow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi