Timi Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Model waloryzowany Big edem, motorkiem od QB i lufką Mastera. Można się wyżywać i szukać błędów Ja jestem zadowolony, zwłaszcza że pohamowałem się przy malowaniu, zdzieraniu itp i wyszło mu to na dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Ja się nie znam, ale bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Dla mnie wygląda bardzo OK, tylko te bomby coś takie sterylnie czyste. Ale i tak fajna, dobrze sklejona i pomalowana maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Dla mnie sterylna, czy nie - ale bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Nie moja skala, ale "podobie się". Też sobie muszę takiego sprawić (tylko w swoim rozmiarze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Bardzo mi się podoba malowanie samolotu, szczególnie góra. Robiłeś to klasycznym postshadingiem, czy to jakieś inne techniki, jak sól albo coś w tym typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Podoba się bardzo sam zrobiłem jednego i jak tak patrze to myślę że jeden to za mało Choć niebieskie mogły by być bardziej kontrastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Malowanie super. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Moje zdanie już znasz Widziałem go na żywo i robi świetne wrażenie. Według mnie to po Skyraiderze, twój najfajniejszy i najciekawiej wykonany model. Oznaczenia oryginalne , ślady eksploatacji takie jak potrza no i potęga jak się go weźmie w łapy. To poważny model Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 O tak mimo że ze śmigłem BARDZO mi się podoba. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Świetny. Zawsze podobała mi się ta maszyna. Jeśli nie w tym, to na pewno w następnym wcieleniu też sobie go pokleję i pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2016 Cieszy mnie to że się podoba, w weekend dodam jeszcze zdjęcia na białym tle bo ponoć ma lepiej wyglądać:p Solo Malowanie to żadna wielka technika, preshading po liniach, czasem całych panelach o różnej intensywności krycia, potem kolor właściwy i nanoszenie mocno rozcieńczonej bazowej farby z dodatkiem jaśniejszego koloru. Ważne żeby ten drugi nanoszony kolor był niedużo jaśniejszy i mocno transparętny, po kilku fuknięciach jak wyschnie wychodzi dobrze i nie za ostro.. Bomby są tylko delikatnie zwashowane, jakoś nie mam odwagi ich mocniej eksploatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Białe tło i dodana antena. Widać też że te rozjaśnienia nie są tak kontrastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi