Mirek66 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Witam , po 2 letniej przerwie dokończyłem prace nad modelem i z którego końcowego efektu jestem zadowolony Do waloryzacji modelu użyłem blaszek Aber oraz przeróbek we własnym zakresie . Malowany farbką Vallejo 73613 Isreali Sand Grey 61-73 . To tyle fotki jak to u mnie nie za bardzo to wrzucam sporo Życzę miłego oglądania . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 mi się podoba. Zdjęcia natomiast szaro bure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Prawdziwy ekspert od idf-u . Co tu duzo pisac, no podoba sie i tyle ps dla mnie fajniejszy od merkavy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Łooo, 2 lata, szacun za dokończenie tak dawno rozgrzebanego modelu, swoją drogą pamiętam jak zaczynałeś z nim warsztat Jeśli chodzi o odbiór modelu to już chyba standard u Ciebie, że nie ma zbytnio do czego się doczepić a sam model bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Musiał swoje odleżeć ale było warto. Koszerniak bardzo ładny. Super wygląda reflektor na jarzmie z postarzałym odbłyśnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2016 Świetny! Jedyne słowo krytyki jakie mogę skierować to gąski... które nie przypadły mi do gustu - ale całość robi bardzo dobre wrażenie. pozdrawiam i czekam na kolejne dzieła Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Podziękował koledzy za opinie . Co do fotek to tak jak z modelami jedne lepsze a drugie gorsze . W sprawie gąsek to był powód leżakowania 2 lat pierwszy komplet rozlazł się po washu olejnym to model poszedł do pudła . Kupiłem drugie i po mordędze złożenia do kupy i za dużo nie cudowałem z nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fore1gner Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Podoba mi się model, szczególnie fajny efekt daje reflektor na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Model przyjemny dla oko, mam tylko pytanie, czy gąski na wieży nie powinny być czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Super modelik gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Świetny, bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Ładny. Mam pytanie odnośnie mocowania działa - czy ono może tak samo stać w pionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 No właśnie też mnie to zastanowiło. O ile ja wiem to te mocowanie nie miało takiej blokady, żeby stalo na baczność. Owszem jak była lufa to podtrzymywało ją ale luzem to leżało na kadłubie. Zresztą jaki był by sens trzymania w takiej pozycji. Ale ja się nie znam na czołgach koszernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Podziękował koledzy . Seba TDS raczej nie widziałem czarnych tylko w kolorze kamo ; Co do stojaka to jak odnajdę fotkę to wrzucę nie wiem czy podczas jazdy ale na fotce dwóch Izaków siedziało na wierzy a stojak stał na pace wokół niego były tobołki . Ja postawiłem gdyż bardziej mi się tak podoba . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Wygląd samego hamulca wylotowego niszczył BWP na 1500m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Matko im fryzjerów wymordowali czy co. Takie szopy mają na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 To są hełmofony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Hehe pisali że to wojna 6 dniowa po szopach na głowach widać iż było inaczej Na serio myślę iż to rezerwiści powołani w czasie wojny co jest stosowane do dziś w armii Izraelskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Lutego 2016 Autor Share Napisano 16 Lutego 2016 Do fotki ze stojakiem się jeszcze się nie dokopałem ale za to znalazłem fotki z warsztatu Do warsztatu nie będę ich wstawiał bo jest ich za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 No i kolejny model ze znakiem 666. Nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Jest coś w tych Shermanach. Bardzo dobry model. Eksploatacja świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Klasa . Co tu więcej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Oooooooooooooo, jak zwykle bardzo udany. Gratuluję projektu i fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Masa pracy dala extra efekt Reflektor z żaróweczką,naboje i drobiazgi ,które nadają autentyczności Pięknie ubrudzony Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi