bazylms Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 To się musiało tak skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 To się musiało tak skończyć Jeśli byłoby inaczej, sędziów trzeba by przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Października 2016 Witam. Dziękuję Panowie. Teraz dwa tygodnie przymusowego przestoju. Podstawki nie ruszę ponieważ muszę złożyć zamówienie w Mojehobby. Zomowców jedynie mogę podkładem oblać i trochę ich pod szlifować. Panowie nie orientujecie się, jakie kolory na zomowców będą potrzebne? Odcienie szarości czy granatu? mundur zomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 W milicyjnym moro deszczyk był niebieski, a baza taka sama jak wojskowe i pamiętaj że ęce są do jednej figurki jedna jest bez łapek. pozdrawiam Ps gratuluje tak przypuszczałem że to model na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Października 2016 Witam. Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Galeryjka poprawiona. Teraz jest na szerokość kalki. Jest mniejsza od poprzedniej. Myślałem że zrobię wam dzisiaj galerię, ale niestety, nie mam granatowej farby by pomalować galeryjkę. Galeria będzie musiała poczekać. Następnie wziąłem się za specjalistów od bicia. Poobcinałem nadlewki żywicy i przykleiłem jednemu rękę. Teraz muszą poczekać, aż zaopatrzę się w Green Stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Jeden jest w takiej pozie że przydał by się jeszcze ktoś kto te razy przyjmuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Można mu też w rękę jakiś granat np. dymny włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Października 2016 Można mu też w rękę jakiś granat np. dymny włożyć. No dobre, w jednej tarcza a w drugiej granat dymny. Właśnie robię zamówienie. Jaki kolor zamówić na mundury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Jeden bije drugi sprawdzał dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Jeden bije drugi sprawdzał dokumenty Jednocześnie tego samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Może być że tego samego :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 W końcu to ZOMO - Zanim Okradną Mordę Obiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Października 2016 W końcu to ZOMO - Zanim Okradną Mordę Obiją. A jak mordę obijali, to jakiego koloru mieli mundury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 No nie pomogę, za mały byłem. A to coś pomoże? http://uniform-collection.strefa.pl/umundurowanie_MO.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Października 2016 No nie pomogę, za mały byłem.A to coś pomoże? http://uniform-collection.strefa.pl/umundurowanie_MO.html Dzięki. Znalazłem szaro-niebieski lub zielono niebieski. Czyli walnę na szaro i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Tutaj zrobilem zdjęcie, chyba jest orginalny : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Tutaj zrobilem zdjęcie, chyba jest orginalny : Tylko ze oni maja na sobie mundury polowe tzw "deszczyk" czyli wg linku ktory zamiescil bazylms zdjecia od 17-go w dol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 A, no chyba, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Tutaj zrobilem zdjęcie, chyba jest orginalny : Tylko ze oni maja na sobie mundury polowe tzw "deszczyk" czyli wg linku ktory zamiescil bazylms zdjecia od 17-go w dol... To nie "Deszczyk"tylko "Moro","Deszczyk"wygląda tak: http://myvimu.com/exhibit/5839517-mundur-polowy-deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Bo były dwa rodzaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Bo były dwa rodzaje... Sprecyzuj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Tu masz jeszcze kilka ciekawych detali: UMUNDUROWANIE ZOMO Tak sobie patrzę i myślę zupełnie subiektywnie, że jeśli będzie scenka z ZOMOwcami w akcji, to otwarta maska UAZa będzie średnio do tego pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Października 2016 Tu masz jeszcze kilka ciekawych detali: UMUNDUROWANIE ZOMO Tak sobie patrzę i myślę zupełnie subiektywnie, że jeśli będzie scenka z ZOMOwcami w akcji, to otwarta maska UAZa będzie średnio do tego pasowała... Powoli robi się mętlik w mojej głowie. Dzięki Grześku i wszystkim kolegom. Zrobię mundury szaro niebieskie. Jak mi kolor nie wyjdzie to walnę całość na szaro. Grześku maska jest otwarta ponieważ na konkursie chciałem pokazać silnik. Jak zrobię podstawkę to maskę zamknę ale drzwi zostawię otwarte. PS. Na podstawce będzie chodnik, ulica wyłożona brukiem i tory tramwajowe. Myślałem też o koksowniku na chodniku, ale już by to było za bardzo nawalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Wszystko jasne Pomysł z podstawką lux. Najlepiej takie kompozycje robić podglądając fotki z epoki. Koksownik bym sobie darował, bo: po pierwsze jak sam pisałeś - mogłoby być za dużo tego wszystkiego po drugie - tu będzie sytuacja raczej dynamiczna - tłumienie demonstracji, a przy koksowniku to raczej statycznie... po trzecie - mam nadzieje, że za dużo nie gadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi