karambolis8 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 W międzyczasie przesunąłem licznik w takie miejsce, żeby zawsze był widoczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Aż tak bardzo się w oczy rzucać nie musi ;) Nie wszyscy biorą udział w konkursie. Chyba, że na twojej przeglądarce jest zupełnie nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 U mnie działa na iOSie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Maja 2016 U mnie też wszystko ok wyświetla! Dzięki chłopaki! Teraz każdy będzie wiedział ile mu pozostało czasu :-) Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Świetny ten timer. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 ... W prasie codziennej i w wieczornych wiadomościach też będzie publikowane zaproszenie? I bez tego chętnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 ... W prasie codziennej i w wieczornych wiadomościach też będzie publikowane zaproszenie? I bez tego chętnie popatrzę We wszystkich wiadomościach będzie ale o Polakach walczących pod Monte Cassino (miedzy 11-18maja) Na Discovery Historia 00:00 - 01:00 Bitwy żołnierza polskiego: Monte Cassino (11maja) Więcej szczegółów w warsztacie. Więcej ni zdradzam. ciiiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 mam takie pytanko szukałem, szukałem ale nie znalazłem zdjęcia, przedstawiającego Amerykanów i Brytoli ramię w ramie w Iraku. Czy to mogło mieć miejsce? Wiem, ze walczyli w różnych sektorach. Mam takiego plana, ale nie wiem, czy robić to w figurach, czy w sf? Pytam, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Tak z ciekawości zapytam - a jak ktoś w czerwcu czy lipcu wystartuje z rozpoczętym nieco modelem to też będzie miał czas skrócony do końca lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Maja 2016 Termin z rozpoczętym modelem upływa z ostatnim dniem lipca. To jest termin nie do ruszenia. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Przyjąłem. Bez odbioru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Niedawno obcokrajowiec (viewtopic.php?f=223&t=54336) umieścił warsztat i opisuje w nim w jez. ang. Okej. Nie ma problemu każdy, cały świat albo cała Europa albo ktoś przebywający w Polsce może założyć warsztat i umieścić budowę swojego przyszłego dzieła. I mieć równe prawa jak każdy. Ale uwierzcie ,że jeśli chodzi o nagrodę: Klasa 6 - Figurki i Popiersia "Figure Painter Magazine prenumerata 12 numerów oraz wywiad ze zwycięzcą na łamach magazynu" - to wolałbym żeby wygrał POLAK. Gdyby może nie taka nagroda machnąłbym ręką. Nie wiem czy jestem jedyny ,który mam takie odczucie. Na pewno będę wiedział na kogo zagłosować. (ps. osobiście nie będę brał udziału w tej kat.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Artis przede wszystkim piszesz po polsku i jesteś aktywnym użytkownikiem tego forum od dawna. Chodziło mi o konkretnie o ten przykład i taka nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Każdy może brać udział w konkursie więc każdy ma prawo do nagród... Tym bardziej że Manto87 napisał że nieźle rozumie nasz język, więc nie powinno być problemu z żadnymi wywiadami. Na pewno będę wiedział na kogo zagłosować. o.O Chyba każdy w galerii będzie zasługiwał na ocenę =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Pędzelek, czyli jeśli ten modelarz z Włoch wygrałby w tej kategorii, to co byś mu wtedy powiedział? "Sorry, nie jesteś Polakiem, nie piszesz po polsku, więc nagroda ci się nie należy"? Coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Punkt z regulaminu 8. Konkurs jest dla każdego - bez względu na stopień wtajemniczenia - zatem proszę o wstrzymanie się z negatywnymi opiniami w warsztatach!!!. Udział mogą brać w zabawie także sponsorzy, w przypadku ich zwycięstwa w kategorii (tak teoretycznie może się zdarzyć - nagroda rzeczowa będzie przekazana na kolejnego uczestnika) Więc nie ma sensu dyskutować. Udział może brać każdy - regulamin jest jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 pedzelek:2. Aha, czyli pisanie po polsku zmienia postać rzeczy? W tej kategorii i tej nagrodzie tak. Nie wiem kto jest po drugiej stronie monitora. Ale prawdopodobieństwo jest duże,że ktoś kto pisze po Polsku jest Polakiem. No ty jesteś wyjątkiem i pewnie jeszcze kilku innych Przemyślałem... i wszystko zależy od ankiety. Jeśli będzie można kogoś ominąć i przejść dalej i oceniać to przejdę dalej bez oceny Jeśli będę musiał wystawić ocenę i przejść dalej to za galerie ocenie tak jak czuję. A za warsztat za brak pisowni polskiej wystawię niską ocenę. Nie chodzi o to żeby się zamknąć w konkursie w gronie samych użytkowników forum i nikogo nie wpuścić. Uważam ,ze warto być otwartym na każdego i oceniać uczciwie. Ale ta nagroda w moim odczuciu zmienia postać rzeczy. Jestem ciekaw gdybym założył warsztat w jez. polskim na zagranicznym forum jaka by była reakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Pędzelek, czyli jeśli ten modelarz z Włoch wygrałby w tej kategorii, to co byś mu wtedy powiedział?"Sorry, nie jesteś Polakiem, nie piszesz po polsku, więc nagroda ci się nie należy"? Coś w tym stylu? No co ty w życiu. Nic bym nie napisał. Było by mi przykro ,że ktoś nie od nas. I tyle. A jeśli jesteś zżyty z tym forum, a wiem ,że jesteś to myślę ,że też podobnie byś pomyślał. Jeśli myślisz inaczej to może ja jestem coś nie tegos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Pędzelek, ale pomyślałeś że gdyby on udzielił wywiadu w języku angielskim, to jest coś takiego jak tłumaczenie na polski? Ja nie potrafię zrozumieć na czym polega problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Spokojnie mógłbyś napisać na włoskim forum, ale po angielsku. Manto nie pisze w swoim ojczystym języku, pewnie nie wiele osób by wtedy zrozumiało o co chodzi. Podobnie jak nasz język na zagranicznym forum. Angielski można jednak już nazwać "wspólnym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 wywiad w jakim jez. będzie to nie ma znaczenia. Ale jeśli w gazecie pojawić ma się nazwisko i skąd jest zwycięzca to dla mnie robi różnicę. Pisałem co czuję. Jestem pewny ,że niektórzy czują podobnie. Ale mogą nie chcieć wyrażać swojego zdania bo wojna zaraz się zrobi na forum. Puki co jestem otwarty na wszystkich. Ale flaga wolałbym żeby powiewała POLSKA jak na klasztorze MONTE CASSINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Jesteś bardzo ograniczony w myśleniu. Skoro tak twierdzisz to Ci wieżę. Ale mi też uwierzysz ,że ja mam takie podobne zdanie o tobie. Czyli rozumiesz i znasz swoje potrzeby. A jeśli inni mają różne albo całkiem inne zdanie to już zaczyna się robić problem. (nie pisałem tego w złości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi