piotr111 Napisano 3 Maja 2018 Autor Share Napisano 3 Maja 2018 Element zestawowy . Przerobiony , dużo spawania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 No w końcu coś się ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2018 Zbiornik oleju wmontowany . I zmalowany fotel kierowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 Genialne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 I do tego jak pomalowane. Bez przesadnych wodotrysków, a wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 8 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2018 Genialne !!! I do tego jak pomalowane. Bez przesadnych wodotrysków, a wygląda bardzo naturalnie. Dzięki Podstawa fotela . Podstawa z fotelem wmontowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Fabryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 Góry pancerza już nie nakładaj- szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2018 Fabryka . Czekolady Góry pancerza już nie nakładaj- szkoda... Tak jak już wcześniej pisałem górna płyta będzie ściągana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 A czy można by prosić o zdjęcie całości w aktualnym stanie? Jest tu dużo zdjęć szczegółów (wspaniale wykonanych!) ale ciekawi mnie jak to się komponuje jako całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2018 A czy można by prosić o zdjęcie całości w aktualnym stanie? Jest tu dużo zdjęć szczegółów (wspaniale wykonanych!) ale ciekawi mnie jak to się komponuje jako całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Fabryka . Czekolady Mniam, mniam - Willy Wanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Fantastyczna robota. Każda aktualizacja to uczta dla modelarskich oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 13 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2018 tutaj też Kolega po fachu xDDD Mega to wygląda, no ale jak wiadomo że duże może więcej ;) Oglądam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2018 Znam poczynania tego Pana . Czy duży może więcej . Według mnie jest to kwestia wielkości szkła powiększającego i samozaparcia . Zdjęcia powyżej OK , ktoś mi grzebał w ustawieniach monitora , czwarte mało ostre , na dwóch odbarwiony firewall . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 15 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2018 Worki amunicyjne . Pojemnik chyba na granaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Kolega zniecheca mnie do modelarstwa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 15 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2018 Kolega zniecheca mnie do modelarstwa......... Nie ma takiej opcji żebym kogokolwiek zniechęcał do modelarstwa . Każdy buduje sobie model taki jaki chce i czy jest to model prosto z pudła , czy strugany tak jak mój nie ma znaczenia . Liczy się satysfakcja z tego co się zrobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 28 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2018 Przewód łączący kierowcę i strzelca z wieżą , pojemnik na granaty i worki na amunicję poskładane . Trzecie zdjęcie nieostre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Czerwca 2018 Share Napisano 28 Czerwca 2018 Masakra Panie, masakra . A ten przewód w plecionce, to możesz opisać skąd, jak i co?. Wygląda niesamowicie realnie ( jak wszystko inne, zresztą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 29 Czerwca 2018 Share Napisano 29 Czerwca 2018 Dzięki, fajna sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Czerwca 2018 Share Napisano 29 Czerwca 2018 bardzo lubie tu zaglądać. Fenomenalna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2018 Dzięki, fajna sprawa . No problem . bardzo lubie tu zaglądać. Fenomenalna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 Tak tu wchodzę i często wracam żeby na starsze fotki raz jeszcze popatrzeć i rzadko komentuję bo nie wiem co napisać, aż trudno coś wymyślić bo ten model wymyka się wszystkim ocenom i dlatego rzadko go komentuję...ale wiedz że masz we mnie wiernego kibica. Niebywała robota i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi