Agillus68 Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Witajcie, Po Swordfishu przyszła kolej na kolejny samolot w wykonaniu "morskim", jakim jest włoski samolot bombowy Sm-79 Sparviero. Model stareńki, ale nowego nie ma, a samolocik bardzo mi się podoba. Do kadłuba wpakowałem 5 załogantów, ale oprócz pilotów i górnego strzelca reszty i tak nie widać. Użyłem również blach Eduarda (exterior), ale teraz widzę, że można było sobie je darować, bo niewiele wniosły. Zapraszam do galerii i pozdrawiam Agillus68 [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 No ''kochany''- MAGIA. Ten samolot to nie wiem jak sie tam trzyma. Super robota!!. Wielki gratulacje!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Geniale, punta fibra colori brilanti - w wolnym tłumaczeniu - to jest zajefajnie fajna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Chwilę musiałem patrzeć zanim doszedłem do tego samego wniosku co Atlis. Zaiste genialne milordzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Model stareńki, ale nowego nie ma, a samolocik bardzo mi się podoba. ] Stareńki to był Airfix. To jest zestaw XXI wieku:) A pomysł jest ponadczasowy, dawno nic mnie tak pozytywnie nie zaskoczyło i ucieszyło jednocześnie. Podziwiam i śmieję się jak z dobrego żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Bardzo fajna dioramka. Zamocowanie samolotu znakomite. Tylko zrób zdjęcia przy naturalnym oświetleniu !!! I powtórze ,za Letalinem,, Stareńki to był Airfix, a to jest bardzo przyzwoity i stosunkowo NOWY model...,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Inspirujące. Tylko samolot trochę bezbarwny. W 72 to kawał maszyny można było zaszaleć z wypłowieniami przebarwieniami, uniknąć kleksów jako plamekm szczególnie tych brązowy ch, no i zrobić lepsze wycieki. Pomimo cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Jedna z najlepszych prac jaką ostatnio miałem możliwość podziwiać. chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 17 Września 2016 Piękna praca. Też mnie to zastanawia, jak ten samolot jest przymocowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Dioramka naprawdę fajna, pomysłowa, lubię takie. Ale sam model samolot: bardzo nieudany. Malowanie z porozlewaną farbą, jakieś dziwne zacieki, kadłub pomazany w kilku miejscach, niestarannie wykonany. No ale na szczęście efektowna diorama odciąga uwagę od niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Super dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Piękna dioramka z moim ulubionym brzydalem bombowcem z II WŚ. Model jest mom zdaniem za sterylny ale pomysł na pracę perfect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 No pomysł ekstra z ta diorama coś w tym stylu chce zrobić w przyszłości z Blohm & Voss Bv222 startujacym z wody tylko nie wiem czy posiądę kiedyś takie umiejatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4791 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Dziękuję za komentarze. Model rzeczywiście jest z 2003 roku. Pomyliło mi się z fiatem BR-20 i Cantami. Z kamuflażu tez jestem niezadowolony. Niestety mój Chinski aerograf nie poradził sobie z wielkością plamki i musiałem malować z minimalnej odległości. Trzeba zainwestować w lepszy sprzęt. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Brawo, Brawo, Brawo. Pomysł niezły, wykonanie niezłe, jak dla mnie bomba(ps. a raczej torpeda:) ) Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi