mig Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Panie, Panowie Fly dał zapowiedzi na swoim facebooku na jesień tego roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Krótko: Fly - 1:72 - Łoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Też nie mam konta na facebooku, ale coś tam widzę. PZL.37 Łoś A i B, Ił-10, Fiat G.50 bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Jakby był edkowy to bym się mocno zastanowił , mam co robić, poczekam na krajowy produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Parę osób lepiących śmigła się ucieszy. Mi-14PŁ nadchodzi: http://scalemodels.ru/news/11753-3D-rendery-NorthStarModels-1-72-mi-14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Na fejsbukach coś takiego wynalazłem, wygląda całkiem zgrabnie. A TU pełen inbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Od wczoraj jest już w sprzedaży model PZL P.7a http://www.armahobby.pl/pzl-p-7a-deluxe-set-1-72.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Jak było wrzucane to było jak nie było to jest https://northstarmodels.com/2017/06/coming-soon-plastic-set-of-mil-mi-14-pl-helicopter-in-172-scale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Hubert, zerknij 2 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 o faktycznie, trudno, przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Fly pokazało pierwsze wypraski Łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjanki81 Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 I gdzie te fotki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 wypraski łosia !!!! dawać je dawać, bo zdemoluje lokal z niecierpliwości !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 wypraski łosia !!!! dawać je dawać, bo zdemoluje lokal z niecierpliwości !!Więc w oczekiwaniu załóż krawat.Bo jak wiadomo, klient w krawacie jest mniej awanturujący się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Ale tylko wtedy jak pije popłuk po kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 To jak z tymi zdjęciami wyprasek Łosia? Fejk njus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Lipca 2017 Autor Share Napisano 4 Lipca 2017 Żarcik w oparciu o zdechłego photobucketa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Taaa przypomina mi się najkrótszy firmowy żarcik z poprzedniej pracy: "Premia". Niby wszyscy się śmiali ale z grymasem bólu na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Dostępna jest już tablica do PZL.23/42/43 z Yahumodels http://www.martola.com.pl/pl142/produkty72712/pzl_p_23___p_42___p_43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Maski do oszklenia są też: http://www.martola.com.pl/pl142/produkty72370/pzl_23_karas Jeśli chodzi o tablicę Yahu to chyba warto poczekać na edycję rozszerzoną: z pasami i panelem radiowym. Kiedyś mi mignęło info na FB, że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Czy wiadomo cokolwiek na temat wydania wreszcie przez HobbyBossa całej rodziny P-61, którą zapowiadają już chyba ładnych parę lat? Naiwnie chcę wierzyć, że poświęcają ten czas na absolutne dopracowanie modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Maski do oszklenia są też:http://www.martola.com.pl/pl142/produkty72370/pzl_23_karas Jeśli chodzi o tablicę Yahu to chyba warto poczekać na edycję rozszerzoną: z pasami i panelem radiowym. Kiedyś mi mignęło info na FB, że będzie. 23 złote !! Chamstwo. IBG robi za 4 dychy model z blachami i ci goście wypuszczaja maski za 23 złote. Rozbój w biały dzień. czekam, na maski od NORMALNEGO producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 czekam, na maski od NORMALNEGO producenta. To czeski producent. Mamy co najmniej dwóch polskich producentów, zobaczymy, czy będą milsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Pogieło Was już z tym narzekaniem ? 20,- za jakiś dodatek to duzo ? 2 piwa w knajpie albo 1 dobry drink. K...a , jak sklejam np okręt, to dodatki - ok. 200% wartości modelu. To normalka. Dobrze ,że ktoś robi wyczekiwane modele i dodatki do nich. Dla mnie, jeśli będą pojawiać się takkie modele dobrej jakości, mogą sobie kosztować nawet 2 x więcej. Oby były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Pogieło Was już z tym narzekaniem ? 20,- za jakiś dodatek to duzo ? 2 piwa w knajpie albo 1 dobry drink. K...a , jak sklejam np okręt, to dodatki - ok. 200% wartości modelu. To normalka. Dobrze ,że ktoś robi wyczekiwane modele i dodatki do nich.Dla mnie, jeśli będą pojawiać się takkie modele dobrej jakości, mogą sobie kosztować nawet 2 x więcej. Oby były. za kawałek folii samoprzylepnej papierek instrukcji i folijke to stanowczo za dużo. Gdyby w ten sposób kalkulowała cene IBG to Karaś kosztował by 500złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi