pmroczko Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Dzień dobry! Chciałbym Wam przekazać smutna wiadomość - właśnie sie dowiedziałem, że umarł nasz kolega, Łukasz_G. Był to ambitny, młody modelarz. Niestety, przegrał długa walkę z choroba nowotworową. Zostawił rodzinę, żonę i dziecko. Łukasza poznałem właśnie przez to forum - napisał do mnie wiadomość, że akurat jest w Poznaniu - na onkologii - i czy bym go nie odwiedził, pogadać o modelach. Tak zrobiłem i potem jeszcze wiele razy sie spotykaliśmy - albo podczas jego wizyt w szpitalu, albo na targach modelarskich w Poznaniu. Jeszcze kilka dni temu napisałem do niego wiadomość z życzeniami i z pytaniem co u niego. Mówił, że nie jest źle bo guzy nie rosną, ale jest słaby. Ale okazało się, że widocznie nie chciał mnie martwić... Łukasz, będziemy o Tobie pamiętali! Dziękuje wszystkim za uwage i pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Wyrazy współczucia dla Rodziny. Spoczywaj w spokoju Kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkamucha Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 [*] bzzzz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 ['] ['] ['] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Jest to bardzo przykra wiadomość że bliska osoba, kolega, przyjaciel dochodzą przez te wstrętna chorobę, walczą i nic więcej nie mogą zrobić... wiem coś o tym bardzo przykre. Mam nadzieje ze będzie pomagał i pocieszał rodzinę i brać modelarska patrząc na Was z góry i ciesząc się wszystkim co dobre. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Spoczywaj w pokoju Łukaszu... Wyrazy współczucia dla rodziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 To bardzo smutna wiadomość Pawle . Spoczywaj w pokoju Kolego. Pozdrawiam A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammett Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 W takiej chwili ciężko oddać słowami to co się czuje. Nie znałem Łukasza, ale ze swojej strony chciałem złożyć najszczersze wyrazy współczucia dla jego bliskich. Na niektóre sprawy po prostu nie mamy wpływu, jest to niezmiernie smutne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 [*][*][*] Smutna wiadomość tym bardziej, że od roku sam walczę z tą okropną chorobą ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Bardzo smutna i przykra wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych. Spoczywaj w pokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted January 6, 2017 Super Moderator Share Posted January 6, 2017 Bardzo przykre jest jak ktoś od nas odchodzi. Bardzo współczuję rodzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 [*] Smutno mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemekG Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 [*][*][*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 [*] Dobrze jest czasem pogadać o modelach.... Przy okazji Pawle - Szacunek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 [*] nie znałem ale wyrazy współczucia smutna wiadomość ps. życzę dużo zdrówka tornado/Andrzej Iwaniec dla ciebie żebyś wygrał walkę choroba trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 [*] Bardzo smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla Rodziny i najbliższych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 ps. życzę dużo zdrówka tornado/Andrzej Iwaniec dla ciebie żebyś wygrał walkę choroba trzymam kciuki Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Andrzeju mocno wierzę że będzie dobrze. !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Bardzo smutna wiadomość... W takich chwilach człowiek zaczyna zadawać sobie pytanie o to co w życiu jest naprawdę ważne... Tornado, trzymam kciuki za Twoją walkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts