Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2017 Szalony jest ten projekt :-) Jestem ciekawy jak się dalej będzie rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Jestem ciekawy jak się dalej będzie rozwijać. Na pewno dodam kilku ludzików..taka maszyneria musi posiadać bogatą obsługę techniczną Tymczasem składam robaka do kupy, do malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2017 To będzie jakiś mecha-skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Tak jakby skorpion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Ta bestyjka już wygląda niesamowicie, a nie jest jeszcze skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 A jak dojdą kolory... WoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Masakra na początku warsztatu mówię chyba nic ciekawego z tego nie wyjdzie, przyznaje bardzo się myliłem i jestem miło zaskoczony z ciekawością czekam na dalsze twoje poczynania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 No...wygląda to przekozacko! Jestem mega ciakaw efektu finalnego! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Ja bym chciał takim do pracy jeździć P.S. Czekam z niecierpliwością na kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Jeśli chodzi o barwienie, to w pracach z typu koszmarków nie ma problemu..kolor czerwony prawie zawsze załatwia całą sprawę. Problem tu mam jakie zastosować barwy w krajobrazie "nuklearnej zimy" ?? Z waszej strony nie liczyłbym na coś spektakularnego, może się okazać, że misterna robota zostanie skopana malowaniem. Robal i jego pilot w całej okazałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Ja mam inna prośbę ,wrzuć obok zapalniczkę, 5zł czy 1gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 14 Marca 2017 Całkiem spory wyszedł - matko, jak bym się za niego zabrał to z 150h jak nic było by malowania - heheheeh :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Całkiem spory wyszedł - matko, jak bym się za niego zabrał to z 150h jak nic było by malowania - heheheeh :-) Wielkość..trzy paczki fajek. I szybciej malować można..załatwię to za jednym posiedzeniem..jedna godzina. Całość w dwóch tonacjach szarego błękitu i po sprawie. Ulotniła mi się idea.. jak, gdzie i co mają robić nowi mechanicy, których dopiero mam zamiar stworzyć, więc ten projekt odstawiam na chwilę aż mi koncepcja wróci. /Nowe inne pomysły w innym warsztacie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Tylko żebyś go nie odłożył na tzw.swięty nigdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Teraz dopiero zajrzałem do tego warsztatu i jedno powiem - niesamowitą wyobraźnie masz Rozrysowujesz sobie jakoś wstępnie te projekty czy idziesz na "żywioł & spontan" ? Bardzo delikatnie ta cała maszyneria wygląda z tymi "blaszanymi" powłokami, jak z malowaniem aero takich cudów? Poza tym te ludziki cyborgi to ci wyszły BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Rewelacja. Zastanawiałem się, co to dziwolonga lepisz. Ale nie spodziewałem sie, że ci taki zgrabny skorpionik wyjdzie. Ja sie jednak zachwyciłem !! Wolno mi !!! ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Czekam z niecierpliwością na malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Rozrysowujesz sobie jakoś wstępnie te projekty czy idziesz na "żywioł & spontan" ? Idę na spontan..przyklejam. Jeśli nie pasuje detal..odklejam ...taki zgrabny skorpionik wyjdzie. Zgrabnie tylko w połowie. Przód znaczy szczypce nie trzymają proporcji do korpusu przez to mało naturalnie wyglądają. Nie jest źle, byłbym zadowolony z pracy gdybym zrobił je na samym końcu..mogły by być nieco mniejsze. Jakimś kolorem pomalowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Skorpion żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 O żesz Ty! I my mamy wspólnie budować wrak humvee...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 I my mamy wspólnie budować wrak humvee...???? Jeszcze się zdziwisz, że potrafisz to zrobić. Skorpion żyje Ledwo dycha, ale żyje Czas by był na kolorowanie chyba Tymczasem..ochroniarz po pierwszym kolorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 14 Listopada 2017 Autor Share Napisano 14 Listopada 2017 Korpus pomalowany, silnik osadzony… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Ludziska to jednak mają talenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Talent to jest tak, jak masz metalową puszkę, drut i potrafisz zrobić z tego maszynkę do mielenia mięsa. Ja talentu nie mam, to się muszę więcej narobić Obsługa techniczna…/wartownicy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi