dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 W Ultrze nie miałem takich jajek. Masakra jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Iglica dociśnięta do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 12 minut temu, dide napisał: W Ultrze nie miałem takich jajek. Masakra jakas Grzebałeś przy tym aerku czy takie objawy były od pierwszego użycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Nie ruszalem nie wiem. Kręcę tym ustrojstwem do zmiany wielkości plamki a i tak guzik to daje oprócz blokady odchylenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Solo napisał: Grzebałeś przy tym aerku czy takie objawy były od pierwszego użycia? Wczoraj pierwszy raz nakladalem podkład mr. Hobby 1500 o wczoraj nie cieklo ale się zapychalo. Dzisiaj robi i to i to. Może coś robię źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Żebym dobrze zrozumiał: gdy malujesz, farba wylatuje z dyszy pod ciśnieniem w postaci mgiełki, ale jednocześnie z dyszy (lub z okolic dyszy) cieknie ta sama farba kroplami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 A w zbiorniczku nic Ci nie bulgocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie. Bulgocze kiedy chce zrobić blow coś tam i odkrece osłonę dyszy Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez dide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Nie mam bladego pojęcia co to za cuda się dzieją. Moja rada: rozkręć aerek, wyczyść go solidnie, włącznie z dyszą w środku i iglicą, skręć porządnie i zobacz czy problem się powtarza. Jeśli tak, to pomyślałbym o reklamacji, choć coś czuję że problem jest jakiś banalnie głupi i nie musi to być usterka sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Też tak czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 54 minuty temu, dide napisał: No tak. Jak był zakręcony to wcale nic nie leciało. A dlaczego się zatyka dodatkowo. Mnóstwo farby zbiera się na aircapie Gdzie się zbiera? Aircap to to samo co osłona dyszy. Na czubku jest koronka albo osłona iglicy. Może wrzuć zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek A. Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Jak użyłem pierwszy raz swojego PS-289 to też lekko "sikał" farbą bez odchylania spustu. Pomogło dosunięcie igły do końca - sprawdź to u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 No i jest to jakiś trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Wypłucz aero z resztek farby i sprawdz czy masz dysze dokręconą przede wszystkim. To co opisujesz wygląda jakby ci ciekła farba z boku do wnętrza aircapa i była wydmuchiwana razem z farbą z dyszy. Druga mozliwość - masz uszkodzoną dyszę - pękniętą/zagniecioną wtedy poza głównym strumieniem cieknie farba z boku i jest wypluwana z takimi objawami jak opisujesz. . Jesli będziesz miał dobrze dokręconą dyszę i prawidłowo włożoną iglicę - jak ją wkaądasz to do przodu i jak jest opór i widac czubek wystający z iglicy to delikatnie w placach prawo-lewo obrócić i wtedy dociągnąc śrubę, nic nie ma prawa kapać. Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Sprawdź czy masz dokręconą iglicę, takie cuda mogą się dziać jak nie jest zamocowana iglica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Panowie Sprawa wyjaśniona błąd był czynnika ludzkiego czyli mnie. Nie docisnalem iglicy. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Cześć, a z drugiej strony, czy ze stanów sprowadzacie aerografy ? Jeśli tak to możecie podać nazwy sklepów ? Czy szukacie ebuy/amazon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Spraygunner.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 34 minuty temu, Bengal napisał: Cześć, a z drugiej strony, czy ze stanów sprowadzacie aerografy ? Jeśli tak to możecie podać nazwy sklepów ? Czy szukacie ebuy/amazon? Jak dla mnie sklepy z USA mają wysoki koszt przesyłek , raz kupiłem na ebay'u . Cena była korzystna . Należy natomiast uważać na urządzenia elektryczne , np. sprężarka , potrafią przysłać z ich systemem wtyczek , volty , itp . Nie opłaci się odsyłać potem , nawet jak tłumaczą ,że pomyłka . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Hello napisał: Jak dla mnie sklepy z USA mają wysoki koszt przesyłek , raz kupiłem na ebay'u . Cena była korzystna . Należy natomiast uważać na urządzenia elektryczne , np. sprężarka , potrafią przysłać z ich systemem wtyczek , volty , itp . Nie opłaci się odsyłać potem , nawet jak tłumaczą ,że pomyłka . Hello Dlatego jak będę w stanach to chce namierzyć sklep, wejść i kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2019 W dniu 24.03.2019 o 20:35, Mariucha napisał: SAL Parcel do 0,5kg do Europy to 2700 jen. Air Small Pocket to 1240 jen. Że tak się zapytam - w Polsce obsługuje to Poczta Polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2019 Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi