ArturW Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Model IBG,blaszka Parta,lufa Master,koła MK.Fl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Andryk Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Świetny model. Ze wszystkich rośków na tym forum ten podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 fajny "komiks" ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Podoba mi się taka konwencja, bardzo ładny "Rosiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Bardzo ladny i atrakcyjny wizualnie model. Moim zdaniem jeden z lepszych modeli jakie tu widzialem do tej pory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Podoba mi się .. i kolejny Rosomak, nareszcie Mógłbyś dołożyć kilka zdjęć z "perspektywy żaby" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Malowanie inne od wcześniejszych - bardzo dobry efekt washa... Podoba się... Daj więcej zdjęć i napisz, czy waloryzowałeś wannę i podwozie... Bardzo dobra praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Ciekawe malowanie, trochę jak pisał Spiton - przerysowany. Aczkolwiek bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Ciekawe malowanie, trochę jak pisał Spiton - przerysowany. Aczkolwiek bardzo mi się podoba. "Przerysowanie" wynika z użycia tradycyjnego washa na modelu... Efekt delikatniejszy daje preshading, ale tutaj potrzeba koniecznie aero... Nie wiem, czym autor malował model, ale dla malujących pędzlem raczej nie ma innej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Teraz tak patrzę i myślę czy przypadkiem nie wynika to z kontrastu jaki dają ubrudzone koła i kompletnie czyste nadwozie. I to chyba jest bardziej to niż efekt washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Model byłby bardzo ładny, choć...komiksowy niestety, ale najbardziej przy tej komiksowości rażą przesadnie przykurzone koła. Tak więc koła i reszta to tak jakby dwie konwencje nie współgrające ze sobą. Stonuj koła, a model bardzo zyska w odbiorze albo przykurz górę i będzie też lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Ale on jest śliczny, taki bajkowo- komiksowy wręcz. Pomalowany czyściutko i delikatnie, taka lotnicza gładkość. Bardzo lubię patrzeć na takie modele, na których wszystkie elementy wołają "patrz na mnie, patrz na mnie!". Ogumienie może faktycznie nieco przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Mnie też się podoba - szkoda tylko, że te koła takie blade wyszły... zdecydowanie bardziej podoba mi się góra ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 A co to za kolory ? Naprawdę nie ma takich. Jasny beż, brąz powinien być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Dziękuję za opinie A co to za kolory ? Naprawdę nie ma takich. Jasny beż, brąz powinien być ! Naprawdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Piękny nowy kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Świetny, chyba najfajniejszy z tych jakie widziałem. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Jak tylko zobaczyłem pierwsze zdjęcie, od razu wiedziałem, kto zrobił model. Świetny model zresztą Może faktycznie koła zbyt brudne w stosunku do góry, ale takie subiektywne widzimisie nie psują odbioru zupełnie. Podoba się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Prześliczny. Jeden z tych modeli co "must have". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Super ROSIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Dla mnie inspiracja, bo piękny jak tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Ciekawe malowanie, trochę jak pisał Spiton - przerysowany. Aczkolwiek bardzo mi się podoba. "Przerysowanie" wynika z użycia tradycyjnego washa na modelu... Efekt delikatniejszy daje preshading, ale tutaj potrzeba koniecznie aero... Nie wiem, czym autor malował model, ale dla malujących pędzlem raczej nie ma innej drogi... Super model super robota czy tak jak sugeruje mandrivecs model malowany pedzlami + tradycyjny wash czy aero + tradycyjny wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Dziękuję za opinie , miło mi. Model malowany aero na czarnym podkładzie , plus wash olejny. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Najlepszy Rosomak z tych które dotychczas widziałem. Nic dodać nic ująć. Arturo świetna praca tak właśnie lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi