bartek33365 Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Antek skończony. Model Hobby Bossa wymagał sporej ilości przeróbek, a i tak nie wszystko udało się poprawić. Wyszło co wyszło. Model malowany farbami Ammo. Kalki Hi-Decal. Blachy Edka. Żywica Quick boosta + scratch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 W warsztacie uwagi krytyczne były, ja się w aptekarstwo bawić nie będę. Antek w galerii mnie cieszy. Ino pod silnikiem, zwłaszcza przy chłodnicy oleju i za wylotem spalin stanowczo za czysto. No i płótna na skrzydłach nie widać, a szkoda. Jest ładnie, ale bez wodotrysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Antek wyszedł Ci bardzo ładny i cieszy oko. Przypomniały mi się dawne czasy z lotniska gdy kręciło się ręcznie śmigłem przed rozruchem silnika, a potem wysiadało się z poczciwego Antka w czasie lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Na temat merytorycznej poprawności wypowiadał się nie będę, bo koledzy bardziej obeznani w warsztacie już o tym wspominali. Mi się twój Antek bardzo podoba. Ma parę fajnych smaczków i pomalowany jest bardzo elegancko, choć płótno mogłeś faktycznie nieco bardziej zaakcentować. Jeżeli mój Antonio będzie choć w połowie tak dobry jak twój, to będę bardzo zadowolony. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Z czego i jak robiles odciagi przy skrzydlach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Moje zdanie znasz, model bardzo atrakcyjny, widać świetny warsztat, ale merytorycznie wyszła klapa. A mogło być tak blisko ideału... I nie, nie jestem znawcą "Antków", wystarczyło mi jedno spojrzenie na zdjęcie oryginału. Tyle ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Aż dziw bierze, że to tak popularna i licznie występująca w Polsce maszyna, a modeli na forach i blogach niewiele. Model warsztatowo jest na wysokim poziomie, zgadzam się, że tu i ówdzie można było jeszcze coś zrobić, na etapie wykończenia trochę zróżnicować finisz elementów pokrytych płótnem, jeszcze trochę przybrudzić (przeważnie parkowanie na trawce, ciekawe że mandatów za to nie lepią pilotom) - ale całościowo prezentuje się efektownie, co nie jest łatwe w przypadku tak pokracznej maszyny. To model, i jako model bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Fajny wyszedł. Chciałbym mieć takiego na półce u siebie. Bardzo urocza maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Bardzo udany i efektowny model, pouczający warsztat czyli mamy komplet. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Gratuluję Tobie pięknego Antoniego, robi wrażenie i to spore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Września 2017 Autor Share Napisano 2 Września 2017 Dzięki wszystkim za opinie. Wiem mogło być lepiej, ale jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi